Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 95.99
  • 659.99
Zaloga
Znamka Komunikacije
Sena Komunikacije
Cena
Zaloga
Znamka Komunikacije
Sena Komunikacije

Sena

Sena

https://kmc.si/sena

SENA razvija izdelke, ki niso samo lepi, ampak tudi funkcionalni, delujejo vrhunsko in vključujejo najnaprednejše tehnološke rešitve.
Med inovacije lahko štejejo tudi “Jog Dial” – intuitivni vrteči multifunkcijski gumb, – ter odlično ergonomijo, ki uporabniku omogoča čimenostavnejše upravljanje, tudi z debelejšimi rokavicami. Čeprav so večinoma poznani kot vodilni v industriji motornih koles, ponujajo svoje izdelke tudi kolesarjem, smučarjem, deskarjem na snegu, lovcem, motornim sankačem, plezalcem ter tudi strojnikom, gozdarjem in ostalim uporabnikom, ki zahtevajo najboljše komunikacijske rešitve.
 
Sena zagotavlja brezžične komunikacijske rešitve za industrijske aplikacije že od leta 1998, obenem pa se intenzivno širi v svetu brezžičnih tehnologij s celovito ponudbo strojne ter programske opreme. Sena si je pridobila ugled z zagotavljanjem inovativnih brezžičnih rešitev za stroj-stroj (M2M) komunikacijo, s široko paleto izdelkov, konkurenčnimi cenami in njenimi izjemnimi storitvami, prilagojenimi specifičnim potrebam strank. 
Tehnologija se nenehno spreminja! Sena ne čaka sprememb v tehnologiji in jih prilagaja, ampak Sena ustvarja tehnologijo in pusti drugim, da ji sledijo.