Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 13.95
  • 24.95
Zaloga
Tip Motorja

 


Cena
Zaloga
Tip Motorja

Moto program

Optimizacija vašega jeklenega konjička Motorex je vrhunski program, posebej oblikovan za vaše motocikle in skuterje. Ta program je bil zasnovan z mislijo na strast do vožnje in zagotavlja, da vaša vozila delujejo na optimalni ravni. Ne samo, da izboljšuje učinkovitost, ampak tudi podaljšuje življenjsko dobo vašega jeklenega konjička.

Brezhibna Vožnja, Vsakič Ne glede na to, ali se odpravljate na dolgo vožnjo ali samo kratek izlet po mestu, Motorex zagotavlja gladko in udobno vožnjo. Zmanjšuje trenje, izboljšuje zmogljivost in ohranja vaše motocikle in skuterje v odličnem stanju.

Varčujte čas in denar Motorex vam ne pomaga le pri izboljšanju vožnje, ampak tudi pri varčevanju denarja. Z zmanjševanjem obrabe in podaljšanjem življenjske dobe vaših vozil, vam prihrani dragocen čas in denar, ki bi ga sicer porabili za popravila in vzdrževanje.

Na zalogi
13,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
13,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
24,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
21,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
15,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
16,95  (Vključujoč davek)