Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 14.75
  • 14.75
Zaloga

 


Cena
Zaloga

Navtični program

Nepogrešljivo Morsko Zavarovanje Ste se kdaj vprašali, kako najbolje zaščititi vaše plovilo pred obrabo in korozijo? Motul navtični program je vaš najboljši odgovor! Izdelan s preciznostjo in z najnovejšo tehnologijo, zagotavlja optimalno mazanje in zaščito, da vaš čoln ostane v najboljšem stanju tudi v najzahtevnejših pogojih.

Energija Za Vsako Plovilo Ne glede na to, ali imate hitri čoln ali luksuzno jahto, Motul navtični program ponuja rešitev za vsako plovilo. Naša formula je posebej zasnovana, da poveča zmogljivost in zanesljivost vašega plovila, kar vam omogoča brezskrbno plovbo in maksimalno uživanje na vodi.

Trajnost, Ki Se Obrestuje Investiranje v Motul navtični program ni samo investiranje v vaše plovilo, ampak tudi v prihodnost. Z dolgotrajno zaščito in zmanjšanimi obratovalnimi stroški lahko pričakujete, da bo vaše plovilo delovalo dlje časa in vam prihranilo denar v dolgi rok.