Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Iskanje izdelkov

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno. Izdelek lahko iščete tudi po kriterijih , tako da uporabite napredni iskalnik , ali po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se Vam prikažejo še pod-kategorije, med katerimi lahko izbirate.

Najprej o "nakupovalni košarici"

Nakupovalna košarica (voziček) ima enako vlogo kot košarica v Vaši navadni trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "preračunaj" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gum "odstrani".

Potek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb "izdelaj naročilo". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.

V primeru, da naročate blago in želite, da se Vam dostavi na lokacijo, kjer ni vaše stalno prebivališče, izpolnite v celoti vsa polja pod "Podatki za dostavo".

V kolikor naročate blago na svoje ime, želite pa da se dostavi drugi osebi (npr. darila, ipd.), morate prav tako izpolniti vsa polja pod "Podatki za dostavo", kjer tudi navedete ime prejemnika. V takšnem primeru je edini način plačila po predračunu/ponudbi in ni možno plačilo po povzetju!

Izbrati morate tudi način plačila, ter način dostave.

S pritiskom na gumb "predogled naročila" si še enkrat pogledate naročilo in če je vse v redu, naročilo potrdite s klikom na gumb "pošlji naročilo". V podatkih je vpisan Vaš e-mail naslov, tako boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Nakup je tako zaključen. Potrjeno naročilo je hkrati pogodba o nakupu in se hrani v elektronski obliki na strežniku podjetja. Na željo jo lahko prejmete na elektronski naslov, ki ste ga pustili ob naročilu. Vaše zahtevke pošljite na naslov info točke, ki je omenjen pri kontaktnih informacijah.

Načini plačila

1. Po povzetju:

Blago Vam dostavi DPD Slovenija. Ko bo Vaš kurir pripeljal blago do Vas, mu boste blago plačali z gotovino ali pa s plačilno kartico (ta način je možen le pri DPD-ju - zaračuna se provizija po njihovem ceniku).

2. Po predračunu preko vaše banke ali vaše spletne banke:

Predračun/ponudbo, ki jo boste prejeli na vaš e-naslov, je osnova za nakazilo. Na plačilni nalog obvezno vpišite vaše IME in PRIIMEK oz. tistega, ki je na naročilu vpisan kot kupec.

Znesek, ki je naveden na predračunu/ponudbi, nakažete na trans. račun podjetja KMC d.o.o., ki je odprt pri banki LON d.d. !

3. Plačilo s PayPalom

Izberite način plačila PayPal. Aplikacija vas bo vodila preko PayPalove aplikacije do potrjenega naročila.

4. Plačilo s kreditnimi - plačilnimi karticami: VISA, MASTERCARD, MAESTRO

Izberite način plačila: takojšnje plačilo | plačilo s kartico VISA, EVROCARD in MAESTRO. Aplikacija vas bo vodila do potrjenega naročila.

5. Plačilo s hitrim kreditom LeanPay. Aplikacija vas bo vodila do zaključka nakupa. Celoten kreditno posel lahko opravite doma iz svojega naslonjača.

Dostava

Vaše naročeno blago vam bo dostavila kurirska služba DPD Slovenija.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Odkupnino paketa lahko DPD kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico (BA, MAESTRO, VISA, MASTERCARD). V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo DPD kurir izdal račun. ( to velja za odloženo plačilo - in ne za takojšnje plačilo)

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe (01 513 23 00), ter njihov elektronski naslov (podpora@dpd.si). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z DPD-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližji Parcel Shop (paketno trgovino), kjer lahko paket prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.

Seznam paketnih trgovin se nahaja na spodnji povezavi: http://www.dpd.com/si

Ob osebnem prevzemu na sedežu podjetja

Naročeno blago lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja, natančneje na Dolenjski cesti 242 C v Ljubljani.

Tako boste prihranili strošek poštnine, vendar je predhodno potrebno opraviti nakup preko spletne trgovine.

Cene v spletni trgovini KMC Motoshop se lahko razlikujejo od cen artiklov v salonu KMC Motoshop na Dolenjski cesti 242 C, 1000 Ljubljana. Kupovanje preko spleta je po navadi ceneje. Zagotovite pa si lahko enake cene z oddajo naročila in z izbiro opcije: Osebni prevzem v trgovini.

Cene in plačilo

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in imajo že vključen 22 % DDV!

Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Če artikel ni na zalogi lahko pride so spremembe cene, o čemer vas obvestimo. Trenutno je možno v spletni trgovini plačilo artiklov po povzetju (velja samo gotovina), preko plačilnega naloga na osnovi predračuna/ponudbe na vaši banki ali pa kar od doma (v kolikor imate urejeno spletno poslovanje z vašo banko).

Naročanje, odprema in dostava

Vse izdelke na zalogi, ki so naročeni do 14.00 h, odpremimo isti dan. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu. Kontaktna oseba vam je na razpolago vsak delovni dan od 9.00 do 18h ure , po telefonu 01/4287590 . Informacije pa so možne tudi po e-mailu: info@yamaha-kmc.si.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov. Dostavljamo izdelke, ki jih je možno dostaviti po poštni poti. (Cestne motorje, skuterje, izvenkrmne motorje in podobno ne moremo dostavljati preko Pošte Slovenija. Za te artikle se dogovorimo individualno.)

Strošek dostave

Za področje Slovenije velja enotna cena dostave.

Dostavna služba: DPD Slovenija

Cena z DDV-jem 4,90 € (nad 150 € je poštnina in morebitna vračila blaga brezplačna)

Dodatni stroški obdelave naročila:

  • Po predračunu: 0 €
  • PayPal: 0 €
  • Kartice: 0,5 €
  • LeanPay: 1,5 €
  • Plačilo po povzetju: 1,5 €

 

Cene dostave ne veljajo za motorna kolesa, kolesa z motorjem, napihljivih čolnov, izvenkrmnih motorjev, vodnih skuterjev, ATV-jev, vključno z vsemi artikli, katerih skupna teža presega 20 kg.

Kljub velikim prizadevanjem obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi. V takem primeru, vas bomo o tem obvestili po e-pošti ali telefonu in vam sporočili dobavni rok ter morebitne spremembe cene. Če ste prejeli neustrezno ali poškodovano blago prosim kontaktirajte info pult:

Telefon: +386 (01) 428 75 90

Faks: +386 (01) 428 75 91

E-pošta: info@kmc.si

Garancija, servis in vračilo blaga

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Za uveljavljanje garancije oziroma servisa se obrnite na sedež podjetja KMC d.o.o.. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun. Če ste prejeli neustrezno ali poškodovano blago lahko le tega vrneta v zakonskem roku 15 dni po prejemu blaga. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži. Kupnino vam bomo vrnili preko poštne nakaznice ali osebnega računa (sporočite ga ob vračilu blaga).

Od pogodbe lahko stranka odstopi v roku 15 dni, tudi če je blago ustrezno s pisnim sporočilom in z izpolnjevanjem zgoraj navedenih pogojev za vračilo blaga. Stroške vračila blaga krije stranka oz. jih krije KMC d.o.o., pri nakupih nad 150 €. 

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Varstvo potrošnikov

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .

Cene, ki so na spletni strani, se lahko razlikujejo od cen v salonu KMC Motoshop, Dolenjska cesta 242 C, 1000 Ljubljana. Ob nakupu z gotovino ali kartico maestro ste lahko deležni enakih popustov, kot pri nakupu preko spletne trgovine.

Možnost dostave na dom (velja samo za motocikle, skuterje ter rabljene motorje . Storitev se zaračuna 0,70 Eur na kilometer. Storitev se nudi na ozemlju republike Slovenije.

Sedež podjetja:

KMC d.o.o., Dolenjska cesta 242C, 1000 Ljubljana,

Telefon: +386 (01) 428 75 90

Faks: +386 (01) 428 75 91

E-mail: info@kmc.si

Politika zasebnosti in varnosti

Vaši osebni podatki, ki nam jih boste zaupali bodo služili samo izvedbi in dostavi naročila, ter na željo kupca tudi za občasna obveščanja o novostih. Brez vašega privoljenja ne bomo prodali ali dali v najem nobenega podatka, ki nam ga boste zaupali. Vendar pa moramo sodelovati z državnimi organi, če zakon to zahteva. V tem primeru moramo razkriti vaše podatke. Pridržujemo si pravico do objave, prodaje in posojanja statističnih obdelav. Vaši osebni podatki v tem primeru ne bodo objavljeni. Statistične obdelavo bodo obsegale podatke, kateri izdelki gredo v prodajo, ne bomo pa razkrili, kdo jih je kupil. Pridržujemo si pravico do sprememb politike zasebnosti brez predhodne napovedi. O morebitni spremembi politike zasebnosti vas bomo o tem obvestili po e-pošti. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti, nas prosim kontaktirajte.

E-mail: info@kmc.si