Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 0
  • 84.05
Zaloga
Vrsta olja
Tip Motorja

 


Cena
Zaloga
Vrsta olja
Tip Motorja

Moto program

Vrhunska izbira za dirkače: Racing olja Yamalube Racing olja so posebej oblikovana za zahtevna dirkaška okolja. Z najnaprednejšimi aditivi in ​​formulami zagotavljajo najvišjo stopnjo zaščite motorja tudi v najtežjih dirkaških razmerah. Ko se hitrost in moč štejeta, Racing olja Yamalube nudijo tisto dodatno prednost, ki jo potrebujete na stezi.

Optimalno delovanje vsak dan: Motorna olja Za vsakodnevno vožnjo je pomembno, da vaš motor deluje gladko in učinkovito. Yamalube motorna olja so zasnovana tako, da zagotavljajo konstantno zaščito in zmogljivost, ne glede na to, kako daleč ali kako hitro potujete.

Neprekinjeno prestavljanje: Menjalniška olja Pravilno menjalniško olje lahko naredi veliko razliko v občutku vaše vožnje. Yamalube menjalniška olja zagotavljajo gladko prestavljanje, zmanjšujejo trenje in podaljšujejo življenjsko dobo vašega menjalnika.

Zaščita v vseh temperaturah: Hladilne tekočine Vroče poletje ali mrzla zima, Yamalube hladilne tekočine zagotavljajo, da vaš motor ostane hladen in deluje optimalno. Z napredno formulo preprečujejo pregrevanje in ščitijo pred zmrzaljo.

Stabilnost v vsakem zavoju: Vzmetenje Za pravilno delovanje vaše motociklistične opreme je ključnega pomena pravilno vzmetenje. Yamalube ponuja rešitve, ki pripomorejo k boljši stabilnosti, udobju in odzivnosti na cesti.

Neprekinjena zaščita: Masti Yamalube masti so zasnovane za zaščito pred korozijo, zmanjšanje trenja in zagotavljanje dolgotrajne zaščite za vse premične dele vašega motocikla.

Na zalogi
24,58  (Vključujoč davek)
Dobavljivo
22,85  (Vključujoč davek)
Dobavljivo
15,37  (Vključujoč davek)
Na zalogi
23,17  (Vključujoč davek)
Na zalogi
16,96  (Vključujoč davek)
Na zalogi
12,96  (Vključujoč davek)
Na zalogi
30,28  (Vključujoč davek)
Na zalogi
Tip motorjaMotocikliSkuterjiOff road Vrsta oljaVzmetenje
9,34  (Vključujoč davek)
Na zalogi
8,45  (Vključujoč davek)
Na zalogi
13,97  (Vključujoč davek)
Na zalogi
14,55  (Vključujoč davek)
Na zalogi
20,47  (Vključujoč davek)