Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 0
  • 84.05
Zaloga
Vrsta olja
Tip Motorja

 


Cena
Zaloga
Vrsta olja
Tip Motorja

Yamalube

Edinstvena zaščita za vaš motor Yamalube ni le olje; to je tekoče zlato za vaš motor. Zasnovan posebej za zagotavljanje optimalnega delovanja in daljše življenjske dobe vašega motorja, Yamalube preprečuje korozijo, zmanjšuje trenje in ščiti vaš motor pred obrabo. Vsaka kapljica je rezultat let raziskav in inovacij, kar zagotavlja, da vaš motor deluje kot nov, ne glede na to, kako dolgo ga uporabljate.

Ekološko in učinkovito Z zavezanostjo k ohranjanju našega okolja je Yamalube zasnovan tako, da zmanjšuje emisije in je biološko razgradljiv. Poleg tega njegova edinstvena formula omogoča, da vaš motor deluje učinkoviteje, kar pripomore k manjši porabi goriva. Tako ne le skrbite za svoj motor, ampak tudi za naš planet.

Zaupanje vrhunskih strokovnjakov Ne gre le za to, kar pravimo mi, temveč kaj pravijo vrhunski strokovnjaki. Yamalube je izbira številnih svetovnih prvakov in profesionalnih dirkačev. Ko se odločite za Yamalube, se pridružite elitni skupini, ki ve, da nič ne prekaša kakovosti in zanesljivosti tega premium olja.

Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
57,80  (Vključujoč davek)
Na zalogi
12,38  (Vključujoč davek)
Na zalogi
14,04  (Vključujoč davek)
Na zalogi
Na zalogi
24,58  (Vključujoč davek)
Na zalogi
18,97  (Vključujoč davek)
Na zalogi
16,54  (Vključujoč davek)
Na zalogi
49,70  (Vključujoč davek)
Na zalogi
17,14  (Vključujoč davek)