Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Kent Perfect Inox - Čistilo za nerjaveče jeklo

KPI84119
Kent Perfect Inox - Čistilo za nerjaveče jeklo
Za povečavo kliknite na sliko
Dobavljivo
11,95 
+

Kent Perfect Inox - Vrhunsko Čistilo za Nerjaveče Jeklo

Kent Perfect Inox je profesionalno čistilo in polirno sredstvo, zasnovano posebej za čiščenje, obnavljanje in zaščito površin iz nerjavečega jekla. Ta izdelek odstranjuje madeže, oksidacijo, prstne odtise in druge nečistoče, hkrati pa na površini pušča sijoč, zaščiten sloj, ki preprečuje nadaljnje madeže in korozijo.

Uporaba Kent Perfect Inox je izjemno preprosta, rezultati pa so vidni takoj. Izdelek je primeren za uporabo v kuhinjah, kopalnicah, na dvigalih, ročajih ter drugih površinah iz nerjavečega jekla v industrijskih, komercialnih in bivalnih prostorih.

Tehnične lastnosti:

  • Učinkovito odstranjuje madeže, oksidacijo, prstne odtise in druge nečistoče
  • Pusti sijoč, zaščiten sloj na površini
  • Preprečuje nadaljnje madeže in korozijo
  • Primerno za vse vrste površin iz nerjavečega jekla
  • Enostavna uporaba
  • Hitri in vidni rezultati
  • Dolgotrajen učinek

Nevarno
 
H222-H229 Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P260 Ne vdihavati hlapov. P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C / 122°F. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi. Samo za poklicno in industrijsko uporabo.

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje

Yamaha podaljšana garancija Preberite več.