Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Motokros rokavice Thor Spectrum Cold oranžna

33306746
Motokros rokavice Thor Spectrum Cold oranžna
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
30,99 
+
CE oznakaDa Garancija1 Leto Blagovna znamka Thor Filter starostna skupinaOdrasli

Okrepljen palec in točke za oprijem za večjo vzdržljivost

Izpostavljeni deli rokavic, kot sta palec in točke za oprijem, so kritične točke, ki vplivajo na trajnost rokavic. Rokavice SPECTRUM COLD odlikuje okrepljen palec in oprijemalne točke, kar zagotavlja večjo vzdržljivost in zmanjšuje možnosti za obrabo. Tako rokavice ohranijo svojo prvotno kakovost in funkcionalnost tudi pri intenzivni uporabi.

Popolnoma nov konstrukcija; Enostaven vstop, zarezano odprtje za zapestje

Rokavice SPECTRUM COLD ponosno predstavljajo popolnoma nov šasija. Ta omogoča enostaven vstop in je opremljen z zarezanim odprtjem za zapestje, ki omogoča prilagodljivo in udobno prileganje. To ne le olajša nošenje rokavic, ampak tudi zagotavlja, da so rokavice varno nameščene, ne glede na intenzivnost vožnje.

Rahlo oblazinjena dlan za udoben oprijem

Eden ključnih elementov vsake motoristične rokavice je dlan, ki neposredno vpliva na oprijem in udobje voznika. Rokavice SPECTRUM COLD so oblikovane z rahlo oblazinjenim dlanom, ki zagotavlja udoben oprijem in zmanjšuje utrujenost roke tudi med dolgotrajno vožnjo.

S Flisom podložena Polyester hrbtna stran za izolacijo in toploto

SPECTRUM COLD rokavice so izdelane s flisom podloženo polyester hrbtno stranjo, ki nudi izolacijo in toploto. Ta funkcija je ključna za vožnjo v hladnejših pogojih, saj omogoča ohranjanje toplote in preprečuje prekomerno ohladitev rok. Tako motorist lahko uživa v vožnji tudi v hladnejšem vremenu, brez skrbi za udobje ali zaščito svojih rok.

Z rokavicami SPECTRUM COLD podjetja THOR lahko vsak motorist uživa v vožnji ne glede na vremenske razmere. Te rokavice združujejo trajnost, udobje in zaščito, ki jih motoristi potrebujejo, hkrati pa zagotavljajo toploto in zaščito v hladnejšem vremenu. Zato so idealna izbira za vse, ki iščejo zanesljive, visoko kakovostne in funkcionalne rokavice za vožnjo na motociklu.

CE oznaka:
Da
Garancija:
1 Leto

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje

Yamaha podaljšana garancija Preberite več.