Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Vodoodporne rokavice OJ Atmosfere Metropolitane

33014243
Vodoodporne rokavice OJ Atmosfere Metropolitane
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
39,95 
+
Blagovna znamka OJ Proizvajalec konfekcijeOJ Tip dežna konfekcijaDežne Rokavice Vrsta OblačilaDrugo

Vodoodporna Revolucija: Ever Tech® Membrana

V času, ko si lahko vreme premisli v sekundah, so vodoodporne rokavice postale ne samo modni dodatek, ampak nujnost. OJ Atmosfere Metropolitane s.r COMPACT GLOVE XS-S predstavlja popolno sinergijo med tehnologijo in funkcionalnostjo z integrirano Ever Tech® membrano. Ta membrana ne zagotavlja le 100% vodoodpornosti, ampak je tudi zračna, kar omogoča optimalno udobje in suhost v vseh vremenskih pogojih.

Prilagodljivost in Udobnost: Elastičen ter Nastavljiv Zapestni Del

Udobnost je ključnega pomena pri izbiri pravih rokavic, zato so OJ Atmosfere Metropolitane s.r COMPACT GLOVE XS-S zasnovane z elastičnim in nastavljivim zapestnim delom. Ta funkcija vam omogoča, da rokavice popolnoma prilagodite svojim potrebam, ne glede na to, ali vozite po mestu ali pa se podajate na daljše vožnje.

Varnost na Novi Ravni: Reflektivni Detajli

Varnost je v današnjem času na cestah postala ena najbolj kritičnih komponent. Z reflektivnimi detajli, ki so del te izjemne rokavice, ste vidni tudi v najbolj neugodnih svetlobnih pogojih. Tako boste ostali varni in zaščiteni ne glede na to, ali se odpravljate na nočno vožnjo ali pa preprosto želite biti bolje vidni v dnevnem prometu.

Funkcionalnost na Dlani: Žep Velikosti Žepa

Nič več ne boste morali razmišljati, kje shraniti ključe ali majhne predmete, ko se odpravite na vožnjo. OJ Atmosfere Metropolitane s.r COMPACT GLOVE XS-S prihaja z dodanim žepom, ki je dovolj majhen, da ga lahko spravite v žep, a dovolj funkcionalen, da v njem shranite nujne stvari.

Lastnosti:

  • 100% vodotesen, žepna velikost.
  • Vodotesna in zračna membrana Ever Tech®.
  • Elastično in nastavljivo zapestje.
  • Odsevni
Proizvajalec konfekcije:
OJ
Tip dežna konfekcija:
Dežne Rokavice

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje

Yamaha podaljšana garancija Preberite več.