Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 12.82
  • 20.3
Zaloga

 


Cena
Zaloga

Snežni program

Zaščita v ekstremnih pogojih Zimske temperature lahko prinesejo izzive za vaša vozila. Yamalube snežni program je posebej zasnovan za zaščito vaše opreme v najhladnejših pogojih, zagotavlja optimalno mazanje in preprečuje nastanek ledu. Z našo formulo boste prepričani, da vaša oprema ostane v najboljši formi vso zimo.

Dolgotrajna zmogljivost Ne gre samo za trenutno zaščito. Yamalube snežni program je zasnovan za dolgotrajno uporabo, zagotavlja dosledno učinkovitost in maksimalno vzdržljivost vaše opreme. Ni več skrbi glede pogostih menjav ali dodatnih stroškov - izberite Yamalube za trajnost in zanesljivost.

Eko-prijazna rešitev Zavzemamo se za ohranjanje našega okolja. Z izbiro Yamalube snežnega programa ne boste samo zaščitili svoje opreme, temveč boste tudi prispevali k bolj zelenemu in trajnostnemu svetu. Naša formula je biološko razgradljiva in prijazna do okolja, kar vam omogoča, da skrbite za planet, hkrati pa uživate v vrhunski zaščiti.

Na zalogi
12,82  (Vključujoč davek)
Dobavljivo
20,30  (Vključujoč davek)