Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 12.95
  • 129.99
Darilni Program
Zaloga
Proizvajalec
Tip Dežne Konfekcije
Vrsta Oblačila
Material
Spol
Namen uporabe
Opcija Dodatna Oprema
Barva
Vrsta Torbe
Cena
Darilni Program
Zaloga
Proizvajalec
Tip Dežne Konfekcije
Vrsta Oblačila
Material
Spol
Namen uporabe
Opcija Dodatna Oprema
Barva
Vrsta Torbe

OJ

Na zalogi
Proizvajalec konfekcijeOJ Obseg uporabe konfekcijeCeloletne SpolUnisex
Na zalogi
Na zalogi
14,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
18,50  (Vključujoč davek)
Na zalogi
17,90  (Vključujoč davek)
Dobavljivo
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Dobavljivo
Dobavljivo
OJ

https://kmc.si/oj

OJ Atmosfere Metropolitane SRL: Vaša vrhunska izbira za motoristično opremo

OJ Atmosfere Metropolitane SRL je vodilna globalna blagovna znamka, ki se ponaša z izdelavo najkakovostnejše motoristične opreme. Z dolgo zgodovino in bogatimi izkušnjami, OJ Atmosfere Metropolitane SRL nudi izdelke, ki presegajo pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov in ustreza najvišjim standardom v motoristični industriji.

Sinonim za kakovost in inovacije - to je OJ Atmosfere Metropolitane SRL

OJ Atmosfere Metropolitane SRL je zavezan kakovosti. Naša motoristična oprema je izdelana iz najboljših materialov in s pomočjo najnaprednejše tehnologije. Naši izdelki ne le zagotavljajo optimalno zaščito in udobje, ampak tudi izboljšujejo vaše motoristične izkušnje.

Raznolika ponudba izdelkov za vsakogar

OJ Atmosfere Metropolitane SRL ponuja široko paleto motoristične opreme, ki je primerna za različne potrebe in okoliščine. Od jakn, hlač, čelad do specializirane opreme za različne vremenske pogoje, OJ Atmosfere Metropolitane SRL ima pravi izdelek za vas.

Zakaj izbrati OJ Atmosfere Metropolitane SRL?

Pri izbiri motoristične opreme je pomembno, da se zanesete na blagovno znamko, ki je dokazala svojo zanesljivost in kakovost. OJ Atmosfere Metropolitane SRL je ta blagovna znamka. Z dolgoletnimi izkušnjami in zavezanostjo k inovacijam in izdelavi najkakovostnejših izdelkov, lahko zaupate, da bodo izdelki OJ Atmosfere Metropolitane SRL izpolnili vaša pričakovanja.

Postanite del zadovoljnih strank OJ Atmosfere Metropolitane SRL

Čas je, da odkrijete razliko, ki jo prinaša OJ Atmosfere Metropolitane SRL. Pridružite se množici zadovoljnih strank po vsem svetu, ki zaupajo v kakovost in inovativnost naših izdelkov. Z OJ Atmosfere Metropolitane SRL ste vedno na pravi strani.