Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 38.63
  • 41.33
Elektrika Opcija
Zaloga
Vrsta Akumulatorja
Cena
Elektrika Opcija
Zaloga
Vrsta Akumulatorja

YUASA

YUASA

Yuasa Motoristični Akumulatorji: Sinonim za Zanesljivost in Moč - KMC.si

Odkrijte Moč Yuasa Akumulatorjev

Yuasa, vodilna blagovna znamka na področju motorističnih akumulatorjev, je poznana po svoji izjemni kakovosti, zanesljivosti in dolgi življenjski dobi. Na KMC.si smo ponosni, da lahko motoristom ponudimo široko paleto Yuasa akumulatorjev, ki so zasnovani tako, da zadovoljijo potrebe vseh vrst motorjev - od športnih do turističnih in klasičnih.

Zakaj Izbrati Yuasa Akumulatorje?

Neprimerljiva Zanesljivost

Yuasa akumulatorji so znani po svoji izjemni zanesljivosti. Z uporabo naprednih tehnologij in materialov Yuasa zagotavlja, da bo vaš motor zagnal v vsakem vremenu, ne glede na pogoje.

Dolga Življenjska Doba

Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in inovativni tehnologiji izdelave, Yuasa akumulatorji ponujajo dolgo življenjsko dobo, kar zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah. To pomeni več časa na cesti in manj skrbi za vas.

Širok Spekter Izdelkov

Ne glede na tip vašega motorja, Yuasa ponuja akumulator, ki ustreza vašim potrebam. Od standardnih do visokozmogljivih akumulatorjev, vsak izdelek je zasnovan z mislijo na specifične zahteve različnih motorjev in voznih stilov.

Yuasa Akumulatorji: Tehnologija in Inovacije

Tehnologija AGM in GEL

Yuasa uvaja napredne tehnologije, kot sta absorbent glass mat (AGM) in GEL, ki zagotavljata boljše zmogljivosti, večjo varnost in daljšo življenjsko dobo. Te tehnologije omogočajo Yuasa akumulatorjem, da ponudijo odlično zmogljivost in zanesljivost v vseh pogojih.

Okolju Prijazna Proizvodnja

Yuasa se zavezuje k okolju prijazni proizvodnji. Z uporabo recikliranih materialov in učinkovitih proizvodnih procesov, Yuasa akumulatorji ne samo da zagotavljajo izjemno zmogljivost, ampak tudi prispevajo k varovanju našega planeta.

Zakaj Kupiti Yuasa Akumulator na KMC.si?

Zagotovljena Kvaliteta

Ko kupite Yuasa akumulator na KMC.si, ste lahko prepričani v njegovo kvaliteto. Kot uradni distributer Yuasa akumulatorjev, zagotavljamo originalne izdelke, ki so podprti z garancijo in servisom.

Strokovno Svovanje

Naša ekipa strokovnjakov je tukaj, da vam pomaga izbrati pravi akumulator za vaš motor. Z leti izkušenj in znanja vam lahko zagotovimo vse potrebne informacije, da boste lahko sprejeli najboljšo odločitev.

Zaključek

Yuasa akumulatorji predstavljajo vrhunec kakovosti, zanesljivosti in inovacij v svetu motorističnih akumulatorjev. Ne glede na vaše potrebe, na KMC.si najdete Yuasa akumulator, ki bo vašemu motorju zagotovil moč, ko jo najbolj potrebujete. Obiščite nas danes in si zagotovite akumulator, ki bo služil leta in leta, brez skrbi in z zagotovljenim zadovoljstvom.