Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 5.98
  • 72.95
Zaloga
Znamka
Opcija Dodatna Oprema
Cena
Zaloga
Znamka
Opcija Dodatna Oprema

XENA

Na zalogi
Adapter za verigo  XENA XX15 Prihrani
50%
6,98  13,95 
Na zalogi
Adapter za verigo  XENA XZZ6 Prihrani
50%
5,98  11,95 
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
XENA

https://kmc.si/xena

XENA Ključavnice - Vaša Prva Linija Obrambe Pred Krajo Motornega Kolesa

XENA, ena izmed vodilnih proizvajalcev ključavnic za motorna kolesa, je znana po svoji zavezanosti k inovacijam in varnosti. Z združevanjem izjemno močnih ključavnic z inteligentnimi alarmnimi sistemi, je XENA v ospredju tehnologij proti kraji motornih koles.

Izvrstna Kombinacija Inženiringa in Strasti

Ustanovljena leta 1995, je XENA plod britanskih inženirjev in navdušencev nad motornimi kolesi. Od samega začetka je njihova misija bila ena sama - otežiti življenje tatovom motornih koles z naprednimi rešitvami.

Nenehne Inovacije za Vašo Varnost

Podjetje XENA nenehno uvaja nove načine za ohranjanje vašega motornega kolesa varnega. Leta 2019 so dodali Bluetooth povezljivost in nadzor preko aplikacije za pametne telefone, kar je dodatno okrepilo njihov položaj kot vodje na področju varnosti motornih koles.

XENA Security – Robustna in Zanesljiva Zaščita za Vaše Motorno Kolo

Lastniki motornih koles po vsem svetu zaupajo v robustne in zanesljive ključavnice XENA Security. Ključavnice z alarmom, ki opozori lastnika na morebitno odtujitev njihovega motornega kolesa, so danes eden najboljših načinov za preprečevanje kraje.

Zaščitite Svoje Motorno Kolo z XENA Ključavnicami

XENA ključavnice so več kot le naprave za zaklepanje - so orodje za ohranjanje vaše dragocene lastnine varne. Ne dovolite, da bi vaše motorno kolo postalo enostavna tarča za tatove. Izberite XENA in zaščitite svoje motorno kolo z najboljšo obrambno linijo na trgu.

Za več informacij o naših izdelkih in tehnologijah obiščite našo spletno stran ali se obrnite na našo ekipo za podporo strankam. Izberite XENA in poskrbite, da bo vaše motorno kolo vedno varno.