Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 10.86
  • 421.99
Zaloga
Znamka
Znamka Kovčka ali Torbe
Znamka Motorja
Opcija Dodatna Oprema
Vrsta Torbe
Cena
Zaloga
Znamka
Znamka Kovčka ali Torbe
Znamka Motorja
Opcija Dodatna Oprema
Vrsta Torbe

SW-MOTECH

Dobavljivo
Dobavljivo
65,99  (Vključujoč davek)
Dobavljivo
89,99  (Vključujoč davek)
Na zalogi
Dobavljivo
Dobavljivo
Dobavljivo
Dobavljivo
Garancija1 Leto
Na zalogi
Na zalogi
SW-MOTECH

https://kmc.si/sw-motech

SW-MOTECH: Strokovnjaki za Dodatke za Motorna Kolesa

Podjetje SW-MOTECH je bilo ustanovljeno leta 1999 s strani treh strastnih motoristov, danes pa je postalo vodilni dobavitelj dodatkov za motorna kolesa po vsem svetu. S sedežem v Rauschenbergu in drugo tovarno na Češkem, se ukvarjamo z razvojem, proizvodnjo ter distribucijo prvovrstnih dodatkov za motorna kolesa.

Zanesljiv Partner za Priznane Proizvajalce Motornih Koles

Proizvajalci, kot so BMW, Ducati, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki in Yamaha, zaupajo našemu znanju pri razvoju in proizvodnji originalnih delov. Naš portfelj obsega več kot 3.000 lastnih izdelkov, vključno s prtljago za rezervoar, rep in stranice ter dodatki za zaščito, varnost, ergonomijo, navigacijo in sedeže. Dodatki za motorna kolesa SW-MOTECH se odlikujejo po visoki funkcionalnosti, kakovosti, varnosti in popolnem prileganju.

Inovacije, ki Širijo Meje

Pri SW-MOTECH se zavzemamo za inovacije. Postali smo znani po prvem snemljivem nosilcu na svetu - nastavku QUICK-LOCK za torbe za rezervoarje ter sedežnih torbah BLAZE. S stalnim vlaganjem v raziskave in razvoj, se trudimo širiti meje in ponuditi motoristom nove, inovativne rešitve.