Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 10.86
  • 421.99
Zaloga
Znamka
Znamka Kovčka ali Torbe
Opcija Dodatna Oprema
Vrsta Torbe
Cena
Zaloga
Znamka
Znamka Kovčka ali Torbe
Opcija Dodatna Oprema
Vrsta Torbe

SW-MOTECH

SW-MOTECH

https://kmc.si/sw-motech

Podjetje SW-MOTECH je ustanovljeno leta 1999, ustanovili so ga trije navdušeni motoristi, zdaj za znamko stoji več kot 300 bistrih glav.
Danes je SW-MOTECH med vodilnimi dobavitelji dodatkov za motorna kolesa po vsem svetu in izvaža v več kot 70 držav. Na sedežu v ​​Rauschenbergu in v drugi tovarni na Češkem se vse vrti okoli prvovrstnih dodatkov za motorna kolesa - od prve oblikovalske ideje in izdelave prototipov pa vse do množične proizvodnje, distribucije in storitev za stranke.

Znani proizvajalci, kot so BMW, Ducati, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki in Yamaha, pa tudi motoristi po vsem svetu zaupajo njihovem znanju pri razvoju in proizvodnji originalnih delov. Portfelj obsega več kot 3.000 lastniških izdelkov: rešitve za prtljago za rezervoar, rep in stranice ter dodatke na področju zaščite, varnosti, ergonomije, navigacije in spreminjanja sedežev. Dodatki za motorna kolesa SW-MOTECH izstopajo po visoki funkcionalnosti, kakovosti, varnosti in popolnem prileganju.

Inovacije so za njih na prvem mestu, saj je blagovna znamka postala znana po prvem snemljivem nosilcu na svetu, nastavku QUICK-LOCK za torbe za rezervoarje in sedežnih torbah BLAZE.