Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 485
  • 1720
Zaloga
Znamka Izpušnega Sistema
Model Motorja
Cena
Zaloga
Znamka Izpušnega Sistema
Model Motorja

SC-Project

SC-Project

https://kmc.si/sc-project

SC-Project: Vodilna Znamka v Svetu za Izdelavo Izpušnih Sistemov

SC-Project je vodilno podjetje v svetu na področju izdelave izpušnih sistemov za motorna kolesa. Predstavljamo italijansko odličnost, ki se prenaša iz dirkaških stez na ceste!

Kvaliteta in Skladnost

SC-Project izdeluje izpušne sisteme, ki so odobreni za uporabo na cestah v skladu z Euro3, Euro4 in Euro5 standardi. Tako zagotavljamo, da so naši izdelki ne le visoko kakovostni, ampak tudi v skladu z najnovejšimi okoljskimi predpisi.

Za Stezo in Zunaj Ceste

Poleg tega izdelujemo tudi dirkalne izpušne sisteme za uporabo na stezi ali zunaj ceste. Naša ponudba je prilagojena potrebam vseh vrst motoristov, ne glede na to, kje se vozijo.

Izdelano z Ponosom v Italiji

Vsak izdelek, ki ga izdelamo, je izključno in ponosno izdelan v Italiji. S tem ohranjamo visoko kakovost izdelave in zagotavljamo, da vsak izdelek iz naših rok odraža italijansko odličnost in strokovnost.

Zaključek

Izberite SC-Project za izpušne sisteme, ki združujejo vrhunsko kakovost, inovacije in skladnost z okoljskimi standardi. Ne glede na to, ali se vozite na cesti ali na dirkaški stezi, z nami boste dosegli najvišjo zmogljivost in izkoristili polno moč vašega motornega kolesa.