Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Zaloga
Zaloga

Revit

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Revit

https://kmc.si/revit

Zgodba REV'IT se je pričela leta 1995 na Nizozemskem, v Ossu, tam je bil začetek pustolovskega "potovanja z motorjem", od tam je REV'IT osvojil svet. Oblikovalci Revita pozorno spremljajo modne trende in to uporabljajo pri oblikovanju oblačil za motorna kolesa. Revit izdeluje motoristične jakne, hlače, škornje, motoristični jeans, kombinacije za motorje in potrebne dodatke, kot so termo oblačila. 

Že zdaj je veliko profesionalnih voznikov motornih koles, ki se vozijo z oblačili Revit Motorcycle, tudi v MotoGP. S tem REV'IT pridobi znanje, potrebno za varnejša oblačila motornih koles. Ne glede na to, ali vozite na športnem motorju, avanturističnem motorju, potovalnem motorju ali na primer motornem skuterju.

Ste poletni voznik? Potem ima REV'IT za vas odlična motoristična oblačila za vas. Ste voznik štirih letnih časov? Potem ima REV'IT oblačila, kjer se lahko vozite v vseh vremenskih razmerah. Ste športni voznik? Potem ima REV'IT za vas vaš usnjeni kombi ali usnjeni kombinezon. Ste voznik skuterja? Potem ima REV'IT za vas popolna oblačila za motocikle Urban. Ste modni motorist? Tudi takrat ima REV'IT popolna oblačila za motoriste za vas. Z možno dodatno opremo REV'IT dopolnite svojo motoristično jakno ali motoristične hlače.