Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Rebelhorn

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Rebelhorn

https://kmc.si/rebelhorn

REBELHORN: Znamka, Rojena iz Nič

REBELHORN je blagovna znamka, ki je, kot pravijo, zasnovana iz nič. Od prvotnih idej do konceptov, od oblikovalskih rešitev do končnih izdelkov. REBELHORN uporablja najnovejše materiale in napredne tehnologije za zagotavljanje kakovostnih izdelkov. Vsak izdelek z logotipom REBELHORN je skrbno premišljen in funkcionalen.

Naša Filozofija

Naši izdelki so zasnovani z namenom, da motoristom omogočajo občutek svobode do konca. Vsak kos oblačila ali opreme je zasnovan s skrbjo in pozornostjo do detajlov, s ciljem zagotoviti najboljše možno izkušnjo za motoriste.

Štirje Segmenti Naše Ponudbe

REBELHORN ponuja motoristična oblačila v štirih različnih segmentih: potovalni, mestni, klasični in športni. Vsak segment je skrbno oblikovan, da ustreza specifičnim potrebam in željam naših strank, ne glede na njihov slog vožnje ali okolje.

Zakaj Izbrati REBELHORN?

Z izbiro REBELHORN boste dobili izdelke, ki so narejeni z mislijo na vas - motorista. Naš cilj je ustvariti oblačila in opremo, ki ne le izpolnjuje, ampak presega vaša pričakovanja, ko gre za udobje, varnost in stil.

Zaključek

Izberite REBELHORN za visokokakovostna motoristična oblačila, ki so oblikovana z mislijo na motoriste. Ne glede na to, ali potujete, vozite po mestu, uživate v klasični vožnji ali se ukvarjate s športom, imamo za vas prave izdelke. Z nami boste doživeli pravo svobodo na cesti.