Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 82.92
  • 82.92
Zaloga
Znamka
Opcija Dodatna Oprema
Cena
Zaloga
Znamka
Opcija Dodatna Oprema

RAM

RAM

https://kmc.si/ram

RAM® Mounts: Sinonim za Robustnost in Prilagodljivost

RAM® Mounts, podjetje s sedežem v Seattlu, Washington, se je prvič predstavilo leta 1995 kot del družbe National Products Inc. (NPI). Vodilni smo v proizvodnji inovativne linije robustnih in vsestranskih montažnih rešitev, ki pokrivajo skoraj vse aplikacije in naprave - od telefonov, tabličnih računalnikov, kamer, GPS sistemov, prenosnih računalnikov, pomorske elektronike, tiskalnikov, radijskih postaj in še veliko več.

Inovativnost v Izdelavi

Naše montažne rešitve so sestavljene iz zamenljivega sistema kroglic in vtičnic, oblikovanih iz elastomerne gume. Ta zasnova omogoča nedrsečo funkcionalnost in dušenje vibracij, kar zagotavlja zanesljivo namestitev in zaščito vaših naprav.

Edinstvena zasnova sistema RAM® Mounts

Zaradi patentirane zasnove sistema RAM® so naše montažne rešitve hitre za namestitev, prilagodljive in vzdržljive. To je še posebej pomembno pri motornih kolesih, kjer so zanesljivost, stabilnost in odpornost na vibracije ključne.

Zakaj Izbrati RAM® Mounts?

Naša montažna oprema je zasnovana za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti in varnosti vaših naprav v vseh situacijah. Odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljive in trpežne rešitve za pritrditev svojih naprav, ne glede na aplikacijo ali okolje.

Zaključek

Za vse svoje potrebe po montažnih rešitvah se obrnite na RAM® Mounts. Naše izdelke odlikuje izjemna kakovost, prilagodljivost in robustnost. Prepričani smo, da vam lahko ponudimo najboljše rešitve za vaše potrebe po pritrditvi naprav.