Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Zaloga
Zaloga

Oxford

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Oxford

Oxford: Vaša vrhunska izbira za motoristično opremo

Oxford je vodilna globalna blagovna znamka, ki je priznana po izdelavi vrhunskih motorističnih izdelkov. Z dolgo zgodovino in bogatimi izkušnjami, Oxford ponuja izdelke, ki izpolnjujejo in presegajo pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov in ustreza najvišjim standardom v motoristični industriji.

Sinonim za kakovost in inovativnost - to je Oxford

Oxford je zavezan kakovosti. Naša motoristična oprema je izdelana iz najboljših materialov in s pomočjo najnaprednejše tehnologije. Naši izdelki ne le zagotavljajo optimalno zaščito in udobje, ampak tudi izboljšujejo vaše motoristične izkušnje.

Raznolika ponudba izdelkov za vsakogar

Oxford ponuja široko paleto motoristične opreme, ki je primerna za različne potrebe in okoliščine. Od jakn, hlač, čelad do specializirane opreme za različne vremenske pogoje, Oxford ima pravi izdelek za vas.

Zakaj izbrati Oxford?

Pri izbiri motoristične opreme je pomembno, da se zanesete na blagovno znamko, ki je dokazala svojo zanesljivost in kakovost. Oxford je ta blagovna znamka. Z dolgoletnimi izkušnjami in zavezanostjo k inovacijam in izdelavi najboljših izdelkov, lahko zaupate, da bodo izdelki Oxford izpolnili vaša pričakovanja.

Postanite del zadovoljnih strank Oxford

Čas je, da odkrijete razliko, ki jo prinaša Oxford. Pridružite se množici zadovoljnih strank po vsem svetu, ki zaupajo v kakovost in inovativnost naših izdelkov. Z Oxford ste vedno na pravi strani.