Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Predstavitev družine skuterjev XMAX za leto 2023

02/11/2022
Predstavitev družine skuterjev XMAX za leto 2023

Dinamičen nov slog in povezljivost za Yamahine vrhunske športne skuterje

Sledite MAX

Yamahina dinamična linija MAX je najuspešnejša linija v svetu športnih skuterjev. Vse se je začelo leta 2001 z znamenitim modelom Yamaha TMAX, resnično izjemnim skuterjem, ki je pred dvema desetletjema popolnoma spremenil trg, saj je ponujal zmogljivost in vodljivost motornega kolesa s preprostostjo in priročnostjo skuterja. Z modelom TMAX se je rodila kategorija športnih skuterjev in začelo se je povsem novo obdobje osebne mobilnosti.

Naslednji pomemben datum v zgodovini maxi skuterja je bilo leto 2006, ko je Yamaha predstavila serijo XMAX – najprej 250-kubični model, ki sta mu kmalu sledila 125- in 400-kubični skuter. S pionirskim razvojem celotne linije športnih skuterjev, ki ustrezajo različnim vrstam potovanj, proračunom in stopnjam voznih izkušenj, je Yamaha ponudila nov in vznemirljiv način potovanja. Model XMAX je odprl povsem nov trg in več kot 450.000 strankam po vsej Evropi ponudil zabaven, eleganten in varčen način prevoza na delo med tednom ter možnost dinamične in športne vožnje v prostem času ob koncu tedna.

V prvih 10 letih se je družina XMAX trdno uveljavila kot najbolje prodajana serija športnih skuterjev, leta 2017 pa se je z uvedbo modela XMAX 300 še dodatno okrepil Yamahin položaj blagovne znamke številka 1 na evropskem trgu skuterjev, saj je bilo v zadnjih 5 letih prodanih več kot 70.000 enot.

V dveh desetletjih je bilo prodanih več kot 750.000 skuterjev TMAX in XMAX, zato Yamaha napoveduje povsem nove modele XMAX za leto 2023. Modeli XMAX 300 Tech MAX, XMAX 300, XMAX 125 Tech MAX in XMAX 125, ki jih odlikujejo radikalno nov videz skupaj z novimi naprednimi povezanimi instrumenti, izboljšano udobje pri vožnji in večja funkcionalnost, poudarjajo Yamahino zavezo k zagotavljanju vrhunske ponudbe športnih skuterjev.

Nova povezana serija XMAX, ki vsakomur ponuja vrhunsko izkušnjo vožnje in vzbuja neprekosljiv ponos lastnika, predstavlja enega največjih korakov naprej v oblikovanju Yamahinih športnih skuterjev v zadnjih letih.

Poleg evropske predstavitve celotne linije XMAX bo leta 2023 na svetovni trg prišel tudi novi XMAX 300. Svetovna različica tega najbolje prodajanega modela, ki ga izdelujejo v Yamahini tovarni v Indoneziji, je namenjena predvsem Tajski in drugim azijskim državam, kar poudarja veliko mednarodno privlačnost Yamahinega najuspešnejšega športnega skuterja.

Povsem novi XMAX 300 Tech MAX: Najboljši MAX doslej!

Dinamična linija MAX nikoli ne miruje in ena od skrivnosti njenega izjemnega uspeha v zadnjih 15 letih je nenehen tehnološki in slogovni razvoj.

Za leto 2023 bo novi XMAX 300 Tech MAX na voljo s še bolj dinamičnim videzom in občutkom, da bi še bolj poudaril svoj status vrhunskega športnega skuterja srednje velikosti, ki vzbuja pristen in poseben lastniški ponos. Yamahini oblikovalci so poskrbeli za ohranitev prepoznavnega in priljubljenega značaja modela MAX, hkrati pa so ustvarili povsem nov oklep z radikalno novo osvetlitvijo, ki voznika popolnoma pritegne in navduši. Novi XMAX 300 Tech MAX, ki ponuja visoko raven okretnosti v mestnem prometu in športno izkušnjo vožnje z vrhunskim udobjem v svojem razredu, je zasnovan tako, da presega pričakovanja novih in obstoječih lastnikov vozil MAX.

Yamahini oblikovalci so se osredotočili na oblikovanje povsem novega videza z bolj gladkim in kompaktnim ohišjem, ki poudarja izjemen športni značaj in okretnost skuterja. Skoraj vsak del elegantne in športne zunanjosti modela XMAX 300 Tech MAX je bil preoblikovan, da bi ustvarili še bolj impresiven skuter, ki ponuja najboljše razmerje med zmogljivostjo, slogom, udobjem in funkcionalnostjo.

Spremembe niso samo površinske in vozniki modela XMAX 300 Tech MAX lahko zdaj koristijo tudi povezljivost s pametnim telefonom ter navigacijo Garmin prek novih večtematskih 4.2-palčnih barvnih TFT-instrumentov – kakovost vožnje je izpopolnjena, lastniška izkušnja pa povzdignjena na višjo raven z izboljšanim udobjem vožnje, občutkom pri zaviranju in splošno izdelavo.

Standardni model XMAX 300, namenjen voznikom, ki želijo visoko specifikacijo in izjemno vrednost, ima povsem novo zasnovo ohišja kot vrhunski model XMAX 300 Tech MAX, v letu 2023 pa bo opremljen s povsem novim 4.3-palčnim zaslonom LCD s povezljivostjo s pametnim telefonom.

Novo dinamično in futuristično ohišje

Sprednja maska modela XMAX 300 Tech MAX je bilo prenovljena, tako da ima futurističen in kompakten videz, ki poskrbi za njegovo neprekosljivo prepoznavnost na cesti. Bolj oglati zgornji pokrovi z ravnim sprednjim robom dajejo občutek moči, novo masko pa dopolnjuje namestitev preoblikovanih pokrovov vilic.

Novi drzni in športni videz je podkrepljen z vgradnjo višje nameščenih smernikov na obeh straneh vizirja, ki so dobro vidni drugim udeležencem v prometu, ko se voznik prebija skozi gost promet – ob pogledu od spredaj pa nova maska in pokrovi vilic dajejo vtis obrnjenega trikotnika, ki poudari občutek okretnosti.

Kompakten profil s težiščem na sprednjem delu

Popolnoma novo sprednjo masko dopolnjuje nov stranski profil, ki ima veliko bolj kompakten in atletski videz, ta pa poudarja dinamičnost ter športni značaj novega modela XMAX 300 Tech MAX. Značilna in ikonična stranska pokrova v obliki bumeranga družine MAX sta bila preoblikovana, da bi ustvarila mogočno in kompaktno obliko ohišja s težiščem na sprednjem delu, ki daje vtis močnih zmogljivosti tudi v mirovanju.

Na levi strani skuterja novi slog tridimenzionalnega bumeranga zagotavlja gladek in močan vizualni tok od nihajne roke do sprednje strani sedeža in nato do osi sprednjega kolesa, kar ustvarja povezan in usklajen videz. Enako je na desni strani, kjer oblika bumeranga zagotavlja neprekinjen tok od dušilnika do sprednjega kolesa, kar omogoča levo/desno simetrično obliko, ta pa poudarja vrhunski videz novega modela XMAX 300 Tech MAX ter visokokakovostno usklajeno obdelavo.

Model XMAX 300 Tech MAX je opremljen s prednjimi vilicami v slogu motornega kolesa, nov masivni oklep in tekoče linije pa usmerjajo pozornost na sprednji del skuterja ter poudarjajo občutek okretnosti. Novi model se ponaša tudi s pokrovi ohišja, ki so odporni na praske, in sicer ob stopalkah sovoznika, nova oblika bumeranga pa ima levo in desno stransko odprtino, ki skrbi za odvajanje toplote stran od agregata.

Povsem nov 4.2-palčni barvni zaslon TFT: Povezljivost s pametnim telefonom in navigacija

Model XMAX 300 Tech MAX je opremljen z eno najbolj impresivnih nadzornih plošč, kar jih je mogoče najti na katerem koli športnem skuterju. Ta obsežna instrumentna plošča ima povsem nov visokotehnološki 4.2-palčni barvni večtematski info-zabavni zaslon TFT, ki vozniku omogoča povezljivost s pametnim telefonom, zaslon pa lahko deluje tudi kot navigacijski sistem v vozilu.

Vgrajena komunikacijska nadzorna enota (CCU) omogoča povezljivost prek Bluetootha med skuterjem in uporabnikovim pametnim telefonom, po prenosu Yamahine brezplačne aplikacije MyRide in seznanitvi naprave s skuterjem pa je mogoče dostopati do številnih funkcij.

Na 4.2-palčnem barvnem zaslonu TFT je mogoče sprejemati sporočila, e-pošto in obvestila, ki se lahko prikažejo na zaslonu, predvajati glasbo in vklopiti različne druge funkcije pametnega telefona, zaradi česar je vsaka vožnja edinstvena in bolj zanimiva izkušnja. Dostopate lahko do številnih drugih informacij in storitev, vključno z informacijami o glasnosti, vremenu, jeziku, skuterju in vožnji ter še veliko več.

Navigacijski sistem Garmin*

Po namestitvi aplikacije Garmin StreetCross v pametni telefon in povezavi z nadzorno enoto CCU modela XMAX 300 Tech MAX lahko vozniki uporabljajo navigacijo Garmin na 4.2-palčnem barvnem info-zabavnem zaslonu TFT. Ta prefinjeni sistem omogoča iskanje po imenu lokacije in na različne druge načine prek pametnega telefona.

Ko je pot nastavljena, lahko voznik s stikali na krmilu poveča oziroma pomanjša prikaz. Aplikacija Garmin StreetCross zagotavlja sprotne prometne informacije, omejitve hitrosti, temperaturo zraka na cilju, preostalo razdaljo in predvideni čas prihoda ter informacije o morebitnih nevarnostih, kot so prihajajoči ostri ovinki.

* Aplikacija za navigacijo v nekaterih državah ne bo na voljo. V nekaterih državah in regijah informacije o omejitvah hitrosti, prometu itd. niso na voljo. Podatki o omejitvah hitrosti se morda ne posodabljajo pravočasno, omejitve hitrosti pa se lahko spremenijo glede na čas dneva, na primer na šolskih območjih ali ob gradbiščih.

Ločen 3.2-palčni merilnik hitrosti LCD

Nad novim 4.2-palčnim zaslonom TFT je nameščen 3.2-palčni merilnik hitrosti LCD, ki omogoča enostavno branje informacij in je zaradi večje preglednosti ločen od info-zabavnega zaslona. Če je merilnik hitrosti ločen, lahko voznik preklaplja funkcije na večtematskem zaslonu TFT, hkrati pa lahko vedno vidi hitrost in druge pomembne podatke o vožnji, ne glede na to, kateri zaslon je izbran na novem merilniku TFT.

Radikalni novi žarometi in zadnje luči v obliki črke X

Model XMAX 300 Tech MAX ima radikalno novo zasnovo značilne postavitve žarometov/pozicijskih luči v obliki črke X, ki je edinstvena za ta novi model. Izjemno sodoben izgled se odlično ujema s povsem novim oklepom, ki modelu 2023 zagotavlja takojšnjo prepoznavnost kakor tudi futurističen videz, po katerem se razlikuje od drugih modelov.

Prenovljene zadnje luči LED vključujejo zavorne luči, ki ob prižigu tvorijo obliko črke X, ter vgrajene zadnje smernike za eleganten in usklajen videz, novi visoki sprednji smerniki pa so zasnovani tako, da jih drugi udeleženci v prometu zlahka opazijo v prometnih konicah.

Nov sedež z izboljšanim dostopom do tal

Sedež novega modela XMAX 300 Tech MAX je preoblikovan za udobnejšo vožnjo in lažji doseg nog do tal. Zaradi izboljšanega sprednjega dela sedeža je ta skuter še bolj prijeten za uporabo v prometu, kjer se nenehno ustavlja in speljuje.

V velikem prostoru za shranjevanje pod sedežem lahko vozniki prevažajo vse od zalog do športne opreme, v parkiranem vozilu pa lahko shranijo dve čeladi**.

K bolj vitkemu in krajšemu videzu novega modela prispeva tudi novo oblikovan sedež, ki je bolj kompakten.

Usnjene prevleke sedežev in pokrovov / Aluminijaste stopalke v novem slogu

Model XMAX 300 Tech MAX je opremljen z ekskluzivno usnjeno sedežno prevleko z zlatimi šivi, ki povečuje občutek razkošja v notranjosti. Isti visokokakovostni material je uporabljen tudi za prevleke pokrovov predalov, kar zagotavlja vrhunski občutek in usklajen videz. Notranjost je opremljena tudi z aluminijastimi stopalkami, ki poskrbijo za slog in skupaj z usnjeno prevleko sedeža dajejo vozilu Tech MAX ekskluziven značaj.

Novi nosilci vizirja in aluminijasti nosilci ogledal

Nov model ohranja enako nastavljiv vizir, njegovi nosilci, ki omogočajo nastavitev iz nizkega v visok položaj, pa so preoblikovani za boljše delovanje in večje udobje. Zaradi nekoliko manjše teže in boljše kakovosti so nosilci ogledal izdelani iz aluminija.

Posebne barve modela Tech MAX

Za vrhunski videz so nekateri plastični deli ohišja modela XMAX 300 Tech MAX obdelani s posebnim polmetalnim sijajem, ki izboljša celoten slog ter dopolnjuje ekskluzivne barve.

Lastnosti modela XMAX 300 Tech MAX

Nove funkcije:

 • Popolnoma nova oblika: dinamičen, visokokakovosten videz MAX
 • 4.2-palčni barvni večtematski info-zabavni zaslon TFT
 • Povezljivost s pametnim telefonom
 • Navigacijski sistem Garmin*
 • 3.2-palčni merilnik hitrosti LCD
 • Novi prepoznavni žarometi LED in zadnje luči LED v obliki črke X
 • Preoblikovan sedež z dobrim prileganjem in odličnim dosegom nog do tal
 • Usnjene prevleke sedežev in pokrovov
 • Aluminijaste stopalke v novem slogu
 • Ekskluzivna barvna shema Tech MAX
 • Poseben polmetalni sijaj na plastičnih delih ohišja
 • Visoko nameščeni sprednji smerniki

Že obstoječe lastnosti:

 • Zmogljiv in varčen 300-kubični agregat EURO5 Blue Core
 • Sprednje vilice v slogu motornih koles
 • Sistem za preprečevanje zdrsa kolesa
 • Pametni ključ z brezstičnim zagonom
 • Prostor pod sedežem za shranjevanje dveh čelad**
 • Pozicijske luči in smerniki LED
 • Vizir z dvema položajema
 • Nastavljivo krmilo
 • 12-voltna vtičnica,
 • 15-palčno sprednje kolo, 14-palčno zadnje kolo
 • Sprednje in zadnje kolutne zavore

* Aplikacija za navigacijo v nekaterih državah ne bo na voljo. V nekaterih državah in regijah informacije o omejitvah hitrosti, prometu itd. niso na voljo. Podatki o omejitvah hitrosti se morda ne posodabljajo pravočasno, omejitve hitrosti pa se lahko spremenijo glede na čas dneva, na primer na šolskih območjih ali ob gradbiščih.

**Odvisno od modela čelade.

XMAX 300 – čistokrvna zasnova MAX

Yamaha je vodilna blagovna znamka v segmentu evropskih športnih skuterjev, zato želi vsaki stranki ponuditi najširšo izbiro modelov. Novi XMAX 300 z enakim dinamičnim novim oklepom, radikalnim žarometom in zadnjo lučjo LED v obliki črke X ter različnimi posodobitvami šasije, vključno z novo obliko sedeža in spremenjenim zaviranjem, je idealen za voznike, ki iščejo športni skuter visoke specifikacije z odličnim videzom, visoko zmogljivostjo, odlično ceno in čistokrvno zasnovo MAX.

Novi 4.3-palčni LCD-instrumenti s povezljivostjo s pametnim telefonom

Vozniki modela XMAX 300 lahko na vsaki vožnji ostanejo v stiku s prijatelji, družino in sodelavci prek novega 4.3-palčnega LCD-merilnika s povezljivostjo s pametnim telefonom prek nove komunikacijske nadzorne enote (CCU). Informacije na zaslonu vključujejo stanje baterije telefona, stanje povezave, samodejno prilagajanje časa, dohodni klic, neodgovorjeni klic in prejeto sporočilo.

Po prenosu Yamahine brezplačne aplikacije MyRide in povezavi s pametnim telefonom prek povezave Bluetooth lahko dostopate do številnih tehničnih in voznih informacij. Vozniki si lahko ogledajo podatke o zadnji lokaciji parkiranja, povprečni porabi goriva, stanju baterije, servisu/vzdrževanju, okvarah, podrobnostih potovanja, hitrosti, času vožnje, kotu nagiba in še več.

Aplikacija MyRide, ki je enostavna za uporabo, omogoča vozniku modela XMAX 300 pregledovanje priljubljenih voženj, primerjavo časa vožnje in na splošno boljši izkoristek vsake vožnje.

Posebne lastnosti modela XMAX 300

 • Novi 4.3-palčni LCD-instrumenti s povezljivostjo s pametnim telefonom
 • Komunikacijska nadzorna enota (CCU) omogoča dostop do več informacij
 • Standardne prevleke sedežev in pokrovov
 • Teksturirane plastične stopalke
 • Standardna obdelava delov ohišja

Cena in razpoložljivost

Model XMAX 300 Tech MAX bo na voljo od maja 2023, XMAX 300 pa od marca 2023. Za podrobnejše informacije o lokalni ceni se obrnite na prodajno službo.

Barve

XMAX 300 Tech MAX Dark Petrol

Tech Black – novo

XMAX 300 Icon Blue

Sonic Grey

XMAX 125 Tech MAX / XMAX 125: Vrhunski mestni prevoz.

Novi XMAX 125 Tech MAX, opremljen z enakim dinamičnim novim oklepom ter 4.2-palčnimi barvnimi instrumenti TFT s povezljivostjo s pametnim telefonom in navigacijo, kot jo ima model XMAX 300 Tech MAX 2023, prinaša čistokrvno zasnovo MAX v vstopni razred športnih skuterjev. Z odličnim videzom, lahkotno okretnostjo in živahno zmogljivostjo je ta vrhunski model eden najbolje prodajanih modelov v svoji kategoriji.

Novi XMAX 125 je zasnovan za mestne vozače, ki želijo najboljše razmerje med vrhunskim slogom in visoko vrednostjo, saj ima enako šasijo in prenovljen oklep kot model XMAX 300 2023. Ta priljubljeni športni skuter, opremljen z novimi 4.3-palčnimi LCD-instrumenti, ki ponujajo povezljivost s pametnim telefonom, se ponaša z impresivno specifikacijo po privlačni ceni.

Prodanih je bilo več kot 200.000 vozil XMAX 125 Tech MAX in XMAX 125, ker so športni, privlačni, funkcionalni in okretni ter nudijo popoln mestni prevoz. Za številne voznike avtomobilov, ki iščejo boljši in pametnejši način prevažanja po mestu, je še posebej pomembno dejstvo, da lahko oba modela XMAX 125 Tech MAX / XMAX 125 vozite z vozniškim dovoljenjem B*** – zato ti Yamahini športni skuterji predstavljajo dva najbolj elegantna in praktična modela za potnike, ki želijo zmanjšati stroške za gorivo in skrajšati čas potovanja.

Številke so impresivne, njihovi zelo učinkoviti 125-kubični agregati EURO5 Blue Core pa so opremljeni s pametno tehnologijo Start & Stop, ki pomaga zagotavljati odlično varčnost z gorivom ter izjemno nizke emisije. Dostopni, varčni in praktični Yamahini skuterji XMAX 125 Tech MAX / XMAX 125 so idealna rešitev za mestne voznike, ki iščejo realistično in prijetno alternativo avtomobilu ali javnemu prevozu.

Lastnosti modela XMAX 125 Tech MAX

Nove funkcije:

 • Popolnoma nova oblika: dinamičen, visokokakovosten videz MAX
 • 4.2-palčni barvni info-zabavni zaslon TFT
 • Navigacijski sistem Garmin*
 • 3.2-palčni merilnik hitrosti LCD
 • Novi prepoznavni žarometi LED in zadnje luči LED v obliki črke X
 • Preoblikovan sedež z dobrim prileganjem in odličnim dosegom nog do tal
 • Prostor pod sedežem za shranjevanje dveh čelad**
 • Usnjene prevleke sedežev in pokrovov
 • Aluminijaste stopalke v novem slogu
 • Ekskluzivna barvna shema Tech MAX
 • Poseben polmetalni sijaj na plastičnih delih ohišja
 • Visoko nameščeni sprednji smerniki

Že obstoječe lastnosti:

 • Vožnja dovoljena z vozniškim dovoljenjem kategorije B***
 • Zmogljiv in varčen 125-kubični agregat EURO5 Blue Core
 • Možen vklop/izklop tehnologije agregata Start & Stop s stikalom
 • Manjša poraba goriva
 • Nizke emisije CO²
 • Sprednje vilice v slogu motornih koles
 • Sistem za preprečevanje zdrsa kolesa
 • Pametni ključ z brezstičnim zagonom
 • Pozicijske luči in smerniki LED
 • Nastavljiv vizir
 • Nastavljivo krmilo
 • 12-voltna vtičnica,
 • 15-palčno sprednje kolo, 14-palčno zadnje kolo
 • Sprednje in zadnje kolutne zavore

* Aplikacija za navigacijo v nekaterih državah ne bo na voljo. V nekaterih državah in regijah informacije o omejitvah hitrosti, prometu itd. niso na voljo. Podatki o omejitvah hitrosti se morda ne posodabljajo pravočasno, omejitve hitrosti pa se lahko spremenijo glede na čas dneva, na primer na šolskih območjih ali ob gradbiščih.

**Odvisno od modela čelade

*** V skladu z zakonodajo lahko glede na posamezno državo v zvezi s tem veljajo določene omejitve. Poleg tega Yamaha vsem voznikom priporoča, da se pred vožnjo z dvo- ali trikolesnimi vozili udeležijo usposabljanja za vožnjo z motornimi kolesi.

Posebne lastnosti modela XMAX 125

 • Novi 4.3-palčni LCD-instrumenti s povezljivostjo s pametnim telefonom
 • Komunikacijska nadzorna enota (CCU) omogoča dostop do več informacij
 • Standardne prevleke sedežev in pokrovov
 • Teksturirane plastične stopalke
 • Standardna obdelava delov ohišja
Cena in razpoložljivost

Model XMAX 125 Tech MAX bo na voljo od junija 2023, XMAX 125 pa od aprila 2023. Za podrobnejše informacije o lokalni ceni se obrnite na nacionalnega predstavnika družbe Yamaha.

Barve

XMAX 125 Tech MAX Dark Petrol

Tech Black – novo

XMAX 125 Icon Blue

Sonic Grey

Proizvodnja v Evropi pospešuje Yamahin cilj ogljične nevtralnosti

Yamaha je pospešila svoj cilj ogljične nevtralnosti do leta 2035, lokalna proizvodnja modelov XMAX v obratu MBK Industrie v Franciji, ki je v popolni lasti podjetja, pa pomembno prispeva k doseganju zmanjšanja svetovnih industrijskih emisij ogljika znamke v obdobju 2010–2035.

Evropska proizvodnja več kot 80.000 skuterjev, motornih koles in rekreativnih vozil vsako leto pripomore k skrajšanju dobavnih rokov, zmanjšanju količine odpadne embalaže in zaščiti pred težavami v zunanji dobavni verigi, kot so zastoji v pristaniščih, poleg tega pa pomaga družbi Yamaha doseči ogljično nevtralen status.

Aplikacija MyRide

MyRide je Yamahina brezplačna aplikacija, ki vsaki vožnji doda novo dimenzijo. Stranke jo lahko prenesejo v svoj pametni telefon in spremljajo pot, ki jo prevozijo na vsaki vožnji, ter beležijo prevoženo razdaljo, pospešek, najvišjo hitrost, višinske razlike in še veliko več. Za vsakodnevne voznike je to odličen način, da ugotovijo, katera pot je najhitrejša v mesto, hkrati pa lahko vozniki modela XMAX ponovno odkrijejo svoja najljubša potovanja in podoživijo posebne trenutke.

Uporabniki aplikacije MyRide lahko preprosto posnamejo slike in jih delijo na družabnih omrežjih, vse informacije o vožnji pa se lahko shranijo v uporabnikovem računu.

Originalna dodatna oprema

Yamahina linija originalne dodatne opreme vključuje široko paleto kakovostnih delov za model XMAX, ki lastnikom omogočajo, da skuter prilagodijo svojemu življenjskemu slogu. Od prtljažnika in vizirjev do zmogljivih izpušnih sistemov, udobnih sedežev in izboljšane zaščite pred vremenskimi vplivi – vsakdo najde kaj zase.

Yamaha ponuja tudi vrsto motorističnih oblačil z oznako CE in oblačila za prosti čas za moške in ženske.

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje