Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Nova Yamahina športna skuterja TMAX in TMAX Tech MAX

21/09/2022
Nova Yamahina športna skuterja TMAX in TMAX Tech MAX

Naravnost do MAX.

TMAX se je med svojim 20-letnim slovesom najuspešnejšega evropskega športnega skuterja nenehno razvijal in izboljševal, da bi izpolnil spreminjajoče se potrebe več tisoč strank, ki so se odločile za vožnjo s tem kultnim motornim kolesom.

Model TMAX je za leto 2022 na voljo z radikalno novo zasnovo po navdihu supersport modelov, kompaktnejšim novim ohišjem ter prenovljenimi kolesi in vzmetenjem, ki zagotavljajo bolj športne zmogljivosti pri upravljanju.

Prav tako gre za Yamahin športni skuter z najpametnejšimi in najboljšimi specifikacijami, opremljenega s povezano 7-palčno instrumentno ploščo TFT, ki zagotavlja navigacijo Garmin s popolnimi zemljevidi.* Bolj športna, vitka in pametnejša modela TMAX in TMAX Tech MAX 8. generacije sta zasnovana za vrhunsko popolnoma avtomatsko vozno izkušnjo.

Ponovno odkrivanje bistva TMAX

Svet 2-kolesnih modelov se je za vedno spremenil ob predstavitvi prvega modela TMAX v letu 2001. Pred tem ni bilo videnega nič podobnega. Predstavljen je bil model, ki ni bil podoben nobenemu drugemu in je zagotavljal vznemirljivo in enostavno zmogljivost, katero so spremljale resne zmožnosti na dolgih vožnjah pri visokih hitrostih ter nepremagljiva vsakodnevna praktičnost. Mnogi so bili mnenja, da je nemogoče ustvariti takšno hibridno vozilo, ki je prvič združevalo svetova skuterjev in motornih koles.

Inovativni oblikovalci podjetja Yamaha so že od ustanovitve podjetja vzpostavili sloves kot oblikovalci nekaterih najbolj vznemirljivih in radikalnih novih konceptov na svetu, ki so na trg uvedli povsem nove segmente. Primer takšnega koncepta je Yamahina tehnologija lahkega okvirja Deltabox, ki je povsem spremenila svet supersport motornih koles v 80. letih 20. stoletja – današnji živahni pustolovski svet motornih koles pa je povezan z Yamahinimi pionirskimi zmagovalnimi modeli z Dakarja izpred 40 let.

Ko je bil svet torej priča predstavitvi izvirnega modela TMAX – in pojavu povsem nove kategorije pred 20 leti – je le malo ljudi presenetilo dejstvo, da je prvi športni skuter ustvarilo podjetje Yamaha Motor Company.

Bolj športne zmogljivosti, bolj dinamičen videz in povezana tehnologija

TMAX 2022 ostaja zvest izvirnemu konceptu, zaradi katerega je bil ta revolucionarni model eden najbolj prodajanih Yamahinih modelov. Prav posebna kombinacija visokozmogljivega agregata z dvema valjema, ki je togo nameščen na lahko šasijo in ima najlepše zasnovano ohišje, zagotavlja stalni uspeh modela TMAX.

Ta revolucionaren Yamahin model je bil od svoje predstavitve v letu 2001 dve desetletji vsako leto najbolje prodajan športni skuter, novi model z zmogljivejšimi specifikacijami pa je popolnoma opremljen za okrepitev položaja modela TMAX na vrhu prodajnih lestvic. Model TMAX, ki po vsej Evropi privlači zelo zveste in izobražene navdušence, tako novim strankam kot tistim, ki se vračajo, zagotavlja vznemirljivo vozno izkušnjo, ki jo spremljata Yamahina izjemna kakovost ter najvišja stopnja udobja in priročnosti.

Novo kompaktno in dinamično ohišje

Povsem novo ohišje modela TMAX je kompaktnejše kot kadar koli prej in ima radikalen nov videz z agresivno oblikovanimi krili in opaznimi kotnimi odprtinami za vsesavanje zraka ter ožjimi dvojnimi žarometi LED z vgrajenimi smerniki, ki poskrbijo za še bolj impozanten ter ukazovalen videz po navdihu supersport motociklov.

Še vedno ga takoj prepoznate kot ikonični TMAX, a skoraj vsi pokrovi ohišja in zunanji deli so preoblikovani za modelno leto 2022, da bi ta najbolje prodajan model pridobil bolj dinamičen in drzen videz, zaradi česar ga bodo zagotovo primerjali z nekaterimi današnjimi vodilnimi supersport motornimi kolesi. In prav zaradi tega je TMAX priljubljen pri voznikih v Evropi – je model, ki združuje najboljše lastnosti obeh svetov tako, da kombinira vrhunsko zmogljivost pri visokih hitrostih, stabilnost in športno krmiljenje motornega kolesa ter preprostost in prijaznost uporabniku, ki sta značilni za skuterje.

Poleg novega drznega sprednjega dela je model TMAX opremljen tudi s povsem novim vizirjem, ki prispeva h kompaktnemu novemu videzu ter večji kakovosti vožnje. Ima tudi precej ožji osrednji del, kar izboljšuje mobilnost voznika. Na novo oblikovan zadnji del z zadnjo lučjo v obliki črke T poudarja čiste in športne linije, novi bumerangi in preoblikovani pokrovi pa se povsem zlivajo s preostalim delom ohišja, kar modelu 2022 daje svež in privlačen nov videz, ki nadaljuje legendarno zasnovo modela TMAX, obenem pa zagotavlja samozavesten in sodoben izgled.

Barva Extreme Yellow

Novi TMAX bo na voljo v barvi Extreme Yellow, da izkaže spoštovanje do izvirnega modela, ki je povsem spremenil trg ter predstavil povsem nov način življenja in vožnje. Ta močna in drzna barva bo vedno povezana s prvim športnim skuterjem na svetu in na popoln način predstavlja dinamičen in zabaven značaj evropskega skuterja številka 1. Na voljo je tudi v barvah Icon Blue in Sword Grey.

Povezana 7-palčna barvna instrumentna plošča TFT

Novi TMAX je deležen bistvene nadgradnje z najboljšim povezanim 7-palčnim barvnim zaslonom TFT v razredu, ki prikazuje nabor preprosto berljivih podatkov. Vozniki lahko glede na svoje želje izberejo enega od treh načinov prikaza. Pri vseh treh prikazih je na sredini ponazorjen digitalni merilnik hitrosti – športni slog je opremljen z radialnim merilnikom vrtljajev z blokovno shemo, inteligentni slog ima bolj subtilen merilnik vrtljajev z iglo, pri avtentičnem slogu pa je prikazan standarden merilnik vrtljajev z iglo.

Pri vsakem prikazu je vključen širok nabor tekočih informacij, inteligentni slog pa edinstveno vključuje animirani vizualizator z nenehno spreminjajočim se videzom, ki izboljšuje občutek harmonije med motornim kolesom in voznikom ter vsaki vožnji zagotavlja dodatno dimenzijo.

Povezljivost s pametnim telefonom

Vozniki modela TMAX lahko svoj pametni telefon povežejo s 7-palčnim barvnim zaslonom prek Bluetootha, Wi-Fi-ja ali vrat USB v sprednjem vodoodpornem prostoru za shranjevanje, v katerem je na voljo tudi namenski nosilec pametnega telefona.

Po vzpostavitvi povezave s pametnim telefonom lahko voznik s krmilno palico in gumbom »Domov« na levem krmilu izbira želene funkcije, vključno s predvajanjem glasbe, prejemanjem obvestil, preverjanjem lokalnega vremena in drugimi funkcijami. Za poslušanje glasbe ali sprejemanje klicev potrebujete povezane slušalke** Bluetooth. Ko je TMAX parkiran, je mogoče prikazovati besedilna sporočila.

Navigacija Garmin s popolnimi zemljevidi*

Novi povezani TMAX voznikom omogoča dostop do navigacije Garmin s popolnimi zemljevidi, ki zagotavlja govorjena postopna navodila prek slušalk** Bluetooth, ki so povezane z modelom TMAX. Ta sodoben sistem zagotavlja prometne novice v živo in možnosti obvoza, pri katerih prihranite čas. Prikaz razcepov v obliki PhotoReal v navigaciji Garmin realistično prikazuje razcepe in križišča na poti za preprosto navigacijo, svetlo obarvana puščica pa voznika modela TMAX obvesti o ustreznem pasu za naslednji izvoz.

Opozorila za voznika v navigaciji Garmin zagotavljajo širok nabor informacij o prihajajočih nevarnostih na poti, npr. ostri ovinki, ter prav tako prikazujejo obvestila o omejitvah hitrosti, šolah v bližini in drugo. Funkcija spremljanja goriva oceni razdaljo do potrebnega točenja goriva in predlaga kraje za ustavitev. Navigacijski sistem Garmin s popolnimi zemljevidi v modelu TMAX prikazuje tudi sprotne vremenske razmere in dnevno vremensko napoved, zaradi česar je dragoceno sredstvo pri vsakem potovanju.

Na 7-palčnem barvnem zaslonu TFT so jasno prikazane preprosto berljive informacije o navigaciji, obenem pa se nadaljuje prikaz informacij o delovanju motornega kolesa vzdolž vrha in strani zaslona – prek krmilne palice, nameščene na krmilu, pa je mogoče zagnati aplikacijo in izbirati menije.

* Za navigacijo Garmin s popolnimi zemljevidi potrebujete pogodbo o naročniških storitvah, ki ni na voljo v vseh državah. Nekatere navigacijske funkcije niso na voljo v vseh državah, razpoložljivost preverite pri Garminu.

** Slušalke niso priložene modelu TMAX.

Lahka rotacijsko kovana platišča

Športno in natančno upravljanje modela TMAX je dodatno izpopolnjeno z namestitvijo novih lahkih 10-krakih rotacijsko kovanih platišč, izdelanih z ekskluzivno Yamahino tehnologijo – postopek, ki omogoča ustvarjanje platišč s precej ožjimi deli, a isto močjo. Ta nova lažja platišča zmanjšujejo nevzmeteno težo za bolj odzivno vzmetenje – inercijski navor je približno 10 % manjši spredaj in 6 % zadaj, kar omogoča bolj športno vožnjo in lažjo vodljivost.

Na novo razvite nastavitve vzmetenja in nove pnevmatike Bridgestone

Vzmetenje v slogu motornih koles modela TMAX, ki je opremljen z 41-milimetrskimi obrnjenimi sprednjimi vilicami izjemnih specifikacij in sistemom zadnjega vzmetenja z enim zadnjim blažilnikom z vzvodi, zagotavlja najboljše vozne lastnosti v razredu in odlično stabilnost pri vseh hitrostih. Novi TMAX za leto 2022 ima spremenjene nastavitve vzmetenja, ki so bile razvite za izrazitejši občutek sprednjega dela v kombinaciji z izboljšano okretnostjo. To je bilo doseženo z večjo silo blaženja, ki nudi nekoliko boljši občutek vzmetenja.

Športna vodljivost in stabilnost pri visokih hitrostih modela TMAX sta poudarjeni še z novimi pnevmatikami Bridgestone Battlax SC2, značilnimi za model, ki so bile razvite skupaj z Yamahinimi ekskluzivnimi rotacijsko kovanimi platišči ter spremenjenimi nastavitvami vzmetenja.

Bolj športen položaj za vožnjo

Spremenjen položaj za vožnjo je bil razvit, da vozniku omogoči, da uživa v polnem športnem potencialu zmogljivega 560-kubičnega agregata EURO5 in lahke aluminijaste šasije modela TMAX. Vse tri točke voznikovega trikotnika so bile premaknjene za doseganje telesne drže, pri kateri je voznik nekoliko bolj nagnjen naprej. To je bilo doseženo z ročkami iz kovanega aluminija z novo obliko in zmanjšanim pomikanjem v smeri nazaj in nižjim dviganjem ter tudi daljšim glavnim sedežem in daljšim prostorom za noge, ki zagotavljata več prostora za gibanje.

Ta bolj športen položaj med vožnjo, pri katerem je voznik nagnjen naprej, skupaj z novo obliko ročke vozniku zagotavlja boljši odziv sprednjega kolesa, pri čemer se voznik počuti bolj povezan s površino cestišča. Ročke iz kovanega aluminija pa poudarjajo vrhunsko zaključno obdelavo ter najboljše lastnosti v razredu, s katerimi se ponaša ta najbolje prodajan športni skuter.

Nastavljiv naslon za voznika

Daljši glavni sedež je opremljen z nastavljivim naslonom za voznika, ki omogoča 30-milimetrsko premikanje naprej/nazaj, kar zagotavlja dodatno podporo pri pospeševanju in dodatno udobje pri daljših vožnjah. Daljši sedež v kombinaciji z daljšim prostorom za noge in novimi ročkami izboljšuje ergonomijo in omogoča voznikom različnih postav, da poiščejo najboljši položaj za vožnjo, prav tako pa imajo vsi vozniki večjo svobodo pri prilagajanju svoje drže različnim voznim razmeram.

Ožji srednji pas in ožji sedež okoli dela za stegna pri modelu TMAX prav tako omogočata, da voznik s svojimi nogami lažje doseže tla, medtem ko so stopalke za izboljšano udobje sopotnika pri daljših vožnjah spuščene za 5 mm, položaj boka pa je za 15 mm dvignjen.

Nov nastavljiv kompakten vizir z nizko stopnjo šuma

TMAX je opremljen z na novo oblikovanim nastavljivim vizirjem, ki prispeva k bolj kompaktni zasnovi ohišja novega modela. Ključna lastnost novega vizirja je sredinski cevovod za zrak, ki je oblikovan tako, da za ugodnejšo in prijetnejšo vožnjo zmanjšuje pritisk vetra na zgornji del voznikovega telesa pri višjih hitrostih. Še ena lastnost nove zasnove vizirja je, da zmanjšuje šum zaradi vetra in poskrbi za boljšo akustičnost novega modela, kar vozniku omogoča, da uživa v različnih zvočnih storitvah pametnega telefona z interkomunikacijskim sistemom Bluetooth čelade, povezanim z modelom TMAX.

Yamahin elektronski sistem za nadzor plina (YCC-T) s tipalom APSG

Športni skuter, ki je številka 1 v Evropi, ima celoten paket tehnologije »ride-by-wire« v obliki novega tipala položaja pospeševanja (APSG), ki je povezano z dokazanim Yamahinim elektronskim sistemom za nadzor plina (YCC-T). Novi APSG nadomešča konvencionalni sistem kablov in jermenice ter je opremljen z magnetom in tipalom, ki zaznava povečanje plina in prenaša podatke v sistem YCC-T.

Ta lahka enota ima vzmet, drsnik in prestave, ki omogočajo spreminjajoče se stopnje odpornosti, tako da zagotavlja odličen nadzor in intuitiven občutek tradicionalne ročice plina s kabli.

Kombinacija žarometov v slogu supersport modelov in zadnja enota v obliki črke T

TMAX je najnaprednejši skuter, ki ga je Yamaha kadar koli ustvarila, videz in občutek modela 2022 pa se še za eno stopnjo približata svetu motornih koles z agresivnim novim videzom, ki ne bi izstopal, če bi bil parkiran poleg motornega kolesa Supersport serije R.

Na novo oblikovani ožji dvojni žarometi LED so opremljeni z monožariščnimi lečami, ki projicirajo močan žarek svetlobe za odlično vidljivost pri nočni vožnji in 24-urno vidljivost. Pri kompaktni in športni zasnovi so na voljo vgrajeni smerniki za čudovito uglajen videz, ki poudarja vrhunsko zaključno obdelavo ter visok položaj tega športnega skuterja, vodilnega v razredu.

Pogled na zadnji del modela TMAX je enako osupljiv kot pogled na sprednji del, nova zadnja luč pa je zasnovana v obliki črke T, značilni za model, z vgrajenimi smerniki, ki krepijo močan in drzen videz tega visokozmogljivega skuterja.

Visokozmogljiv 560-kubični agregat EURO5

Izvirni model TMAX je bil prvi skuter z zmogljivostjo motornega kolesa in priročnostjo skuterja. Ta izjemno uspešen model, ki je 20 let vladal kot nesporni kralj športnih skuterjev, je evropskim voznikom stalno nudil najboljši paket športne zmogljivosti, prvorazrednega inženirstva in vrhunske kakovosti vožnje.

Bistvena lastnost zmogljivega 560-kubičnega agregata z dvema vzporedno nameščenima valjema je njegova 360-stopinjska glavna gred z enakomernimi intervali vžiga z vodoravno nasprotno recipročno utežjo bata. Ta edinstvena zasnova, ki se ne uporablja pri nobenem drugem motornem kolesu ali skuterju, izniči tresljaje brez potrebe po konvencionalni vrtljivi uteži, s čimer se znatno zmanjša višina motorja in omogoči uporaba večjega prostora za shranjevanje pod sedežem. Z uvedbo te ekskluzivne postavitve modela TMAX so Yamahini inženirji lahko ustvarili zmogljiv, kompakten in gladko delujoč agregat s popolnimi lastnostmi za športni skuter.

Izvirni model TMAX je bil tudi prvi športni skuter, pri katerem je bil agregat togo nameščen v cevasto šasijo, kar predstavlja bistveno lastnost, ki je voznikom omogočila, da prvič uživajo v zmogljivosti v slogu motornih koles.

Značilen zvok izpuha

TMAX slovi po svoji močni kakovosti zvoka z jasnim in globokim zvokom izpuha, ki je edinstvena temu kultnemu športnemu skuterju, njegova značilna tonalnost pa poudarja užitek ob vožnji ter ustvarja neposredno povezavo med voznikom in agregatom.

Konfiguracija agregata modela TMAX s 360-stopinjsko glavno gredjo in vodoravno nasprotno recipročno utežjo bata predstavlja mehansko tiho delujočo zasnovo, med razvojem 560-kubičnega agregata pa so bili inženirji osredotočeni na ustvarjanje posebej uglašenega zvoka, ki krepi in dopolnjuje športnost modela TMAX. Ta čist in globok zvok prikazuje občutek moči pri nizkem številu vrtljajev na minuto, intenzivnost pa se povečuje ob navijanju ročice plina, kar zagotavlja vznemirljivo in zadovoljujočo vožnjo pri vseh hitrostih.

Upravljanje s pametnim ključem Smart Key in na novo oblikovana krmilna stikala

Sistem vžiga brez ključa vozniku omogoča, da do svojega skuterja dostopa, če ima pri sebi ključ Smart Key – model TMAX za leto 2022 pa popelje priročnost skuterja na novo raven z na novo oblikovanimi stikali, ki celoten postopek poenostavijo. Novo sredinsko stikalo združuje številne funkcije, da lahko voznik vklopi in izklopi glavno napajanje, aktivira glavno stikalo in mehanizem za zaklepanje krmila ter odpre sedež z manj koraki.

Električen pokrovček za gorivo v aerodinamičnem slogu

TMAX je Yamahino prvo motorno kolo oziroma skuter, ki je opremljen s pametnim pokrovčkom za gorivo v aerodinamičnem slogu, ki se samodejno odpre, če se tečaj obrne navzgor v dveh minutah od izklopa glavnega stikala. Do tega pokrovčka za gorivo, ki je poravnan z ohišjem, se lahko dostopi kadar koli, če ima voznik pri sebi ključ Smart Key in sta aktivna mehanizem za zaklepanje krmila in zaklepanje glavnega stojala. Na voljo je tudi alarm, ki se oglasi, če pokrovček za gorivo ni ustrezno zaprt, ko je vklopljeno glavno stikalo.

Ključne lastnosti modela TMAX

  • Nov povezani večfunkcijski 7-palčni barvni zaslon TFT
  • Povezljivost s pametnim telefonom prek aplikacije MyRide in MyRide – Link
  • Navigacija Garmin s popolnimi zemljevidi*
  • Vodoodporen prostor za shranjevanje pametnega telefona z USB-jem
  • Osvetljeno fluorescentno sredinsko stikalo
  • Zmogljiv togo nameščen 560-kubični agregat z dvema valjema EURO5
  • Gladek in učinkovit menjalnik z jermenom CVT
  • Izhodna moč 35 kW, vozniško dovoljenje kategorije A2
  • Jasen, globok in čist zvok motorja
  • Najlažji v razredu – 218 kg mokre teže
  • Nova dinamična športna zasnova ohišja s sprednjim delom po navdihu supersport motociklov
  • Vitkejši osrednji del
  • Preoblikovan nastavljiv vizir s sredinskim zračnikom
  • Drzni novi in ozki dvojni žarometi LED z vgrajenimi smerniki
  • Zadnja luč LED v obliki črke T z vgrajenimi smerniki, značilna za TMAX
  • Bolj športna drža med vožnjo
  • Izboljšana ergonomija za voznika in sopotnika
  • Daljši sedež z nastavljivim naslonom za voznika
  • Daljši prostor za noge
  • Preoblikovani ukrivljeni stranski pokrovi
  • Ročke iz kovanega aluminija s spremenjeno obliko
  • Električen pokrovček rezervoarja za gorivo brez ključa v aerodinamičnem slogu
  • Vrhunske komponente v celotni zasnovi
  • Upravljanje s pametnim ključem Smart Key s poenostavljenimi krmilnimi stikali
  • Funkcije na zaslonu, ki se upravljajo s krmilno palico, nameščeno na krmilu
  • Lahek aluminijast okvir, tlačno lit po metodi CF
  • Radialne nasprotne 4-batne sprednje zavorne čeljusti
  • Nova lahka 10-kraka rotacijsko kovana platišča
  • Na novo razvite pnevmatike Bridgestone Battlax SC2, značilne za model
  • Obrnjene 41-milimetrske vilice in zadnje vzmetenje z vzvodi
  • Bolj športne nastavitve vzmetenja za blaženje sunkov
  • Yamahin elektronski sistem za nadzor plina (YCC-T)
  • Tipalo položaja pospeševanja (APSG)
  • Sistem za preprečevanje zdrsa kolesa
  • Sistem D-MODE za preklapljanje med načini delovanja agregata
  • Velik, osvetljen prostor za shranjevanje – za eno integralno čelado ali aktovko/prenosni računalnik
  • Sredinsko stojalo na zaklepanje za zaščito proti kraji

* Za navigacijo Garmin s popolnimi zemljevidi potrebujete pogodbo o naročniških storitvah, ki ni na voljo v vseh državah. Nekatere navigacijske funkcije niso na voljo v vseh državah, razpoložljivost preverite pri Garminu.


TMAX Tech MAX: Sprejmite le ikono.

TMAX Tech MAX je Yamahin vrhunski športni skuter, ki je zasnovan tako, da zadovolji najzahtevnejše stranke, ki vedno želijo najboljše specifikacije.

Model TMAX Tech MAX ima iste specifikacije kot novi TMAX 2022 in je opremljen z naborom dodatne tehnologije, ki se osredotoča na zagotavljanje še kakovostnejše vozne izkušnje.

Vizir pri modelu Tech MAX je mogoče električno nastaviti, kar vozniku omogoča hitro nastavitev njegove višine, da najbolje ustreza voznim razmeram. Vizir je zasnovan za udobno vožnjo, zlasti pri visokih hitrostih, prav tako pa zmanjšuje šum zaradi vetra, da lahko voznik uživa v zvočnih vsebinah povezanih slušalk Bluetooth.**

Lastniki modela TMAX Tech MAX običajno vozijo v vseh sezonah in svojo Yamaho uporabljajo za tedensko vožnjo v službo in izlete ob koncu tedna, ogrevan sedež in ogrevani ročici pa zagotavljata udobje med vožnjo v vseh sezonah, celo na daljših potovanjih.

Tempomat je na voljo serijsko in je zelo cenjena funkcija, s katero je lahko vožnja na dolge razdalje še prijetnejša, vozniki pa se lahko z njo držijo lokalnih omejitev hitrosti.

Zadnje vzmetenje z vzvodi na modelu TMAX Tech MAX je nastavljivo, zaradi česar je skuter mogoče preprosto nastaviti za samostojno vožnjo ali vožnjo s sopotnikom. Serijsko so na voljo tudi osvetljena stikala. Pri notranjosti pa so uporabljeni vrhunski materiali, ki poudarjajo status vrhunskega športnega skuterja, s katerim se ponaša Tech MAX.

** Slušalke Bluetooth niso vključene.

Ekskluzivne ključne lastnosti modela TMAX Tech MAX

  • Ogrevan sedež z izboljšano nastavitvijo temperature
  • Ogrevani ročici
  • Električno nastavljiv vizir
  • Tempomat
  • Osvetljeno fluorescentno krmilo in sredinska stikala
  • Nastavljivo zadnje vzmetenje
  • Izredno kakovostna notranjost
  • 220 kg mokre teže
Barve, razpoložljivost in cena modelov TMAX in TMAX Tech MAX.

TMAX je na voljo v treh barvah: Extreme Yellow, Icon Blue in Sword Grey. TMAX Tech MAX bo na voljo v dveh barvah: Dark Petrol in Power Grey.

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje