Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

TMAX 20th Anniversary - Spletni sistem naročanja je v teku

31/03/2021
TMAX 20th Anniversary - Spletni sistem naročanja je v teku

Ta dinamični športni skuter je bil prvi model, ki je nudil zmogljivosti motocikla ter udobje in priročnost skuterja, in je spremenil življenja na sto tisoče voznikov modela TMAX po vsej Evropi. 

TMAX, ki je bil vsako leto od svoje predstavitve najbolje prodajani športni skuter v Evropi, ima za sabo neverjetno potovanje, na katerem je pri svojih množicah oboževalcev dosegel resnično kultni status. Dve desetletji po predstavitvi čisto prvega TMAX-a je Yamaha ustvarila posebno izvedbo, ki obeležuje izjemne dosežke enega od najbolj priljubljenih in cenjenih dizajnov v zgodovini podjetja. 

TMAX 20th Anniversary z ekskluzivno opremo in v edinstveni barvi slavi uspeh najuspešnejšega športnega skuterja na svetu in daje ljubiteljem TMAX-a priložnost, da postanejo lastniki ultimativne izdaje te resnično neverjetne Yamahe. 

TMAX 20th Anniversary: MAXimalen razvoj. 

Da bi se poklonila izjemnemu uspehu TMAX-a skozi zadnji dve desetletji, se je Yamaha odločila predstaviti novi TMAX 20th Anniversary. Proizvedenih bo le 560 enot, ki bodo individualno oštevilčene. To bo najbolj ekskluzivna posebna izvedba Yamahe, ki bo cenjena med strankami TMAX po vsej Evropi. 

Spletni sistem naročanja 

Novo motorno kolo Yamaha TMAX 20th Anniversary bo na voljo ekskluzivno prek sistema spletnega naročanja, ki je hiter in enostaven za uporabo. 

Sistem bo odprt danes, 31. marca 2021 ob 14.00, na spodnji povezavi: 

TMAX 20th Anniversary reservation system (yamaha-motor.eu)

Stranke si ob naročilu izberete, da želite prevzeti vozilo v KMC-ju. Prijazno osebje vas bo pozneje peljalo do zaključka nakupa in prevzema vozila.

Le ta bodo dobavljena predvidoma do konca maja. 

Maloprodajna cena vozila znaša 16.295€,

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje