Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Testirajte Svoj Sanjski Motocikel v KMC Motoshopu

01/06/2023
Testirajte Svoj Sanjski Motocikel v KMC Motoshopu

V svetu dvokolesnih vozil obstaja več kot le čustva povezana s hitrostjo in vzburjenostjo. Gre tudi za popolno harmonijo med voznikom in vozilom. Idealna izbira motorja za vas se lahko močno razlikuje od preferenc drugih voznikov. Da bi olajšali vašo odločitev, vam v KMC Motoshopu omogočamo ekskluzivno priložnost, da preizkusite različne modele motornih koles.

Testna Vozila za Pravo Izkušnjo

Naša testna vozila so namenjena vam, našim potencialnim strankam. Ponujajo priložnost, da praktično ocenite, ali je izbrani model pravi za vas. To je prilagodljiv pristop, ki vam pomaga pri izbiranju pravega motorja. Doživite občutke vožnje in preverite, ali vozilo izpolnjuje vaša pričakovanja.

Testna Vozila Sezone 2023

Od junija 2023 dalje in vse dokler vozila niso prodana, vam nudimo naslednja testna vozila:

Yamaha Tracer 9 GT: Izjemna izbira za tiste, ki cenijo dolge vožnje. Z močnim motorjem in sodobno tehnologijo je ta motocikel idealen za tiste, ki iščejo harmonijo med udobjem in zmogljivostjo.

Yamaha Tracer 7: Ponuja enake prednosti kot njen večji brat, vendar v manjšem in lažjem paketu. Odlična izbira za tiste, ki želite agilno vozilo, ki je vseeno dovolj močno, da vas popelje kamorkoli si zaželite.

Yamaha XSR 125: Odlična opcija za začetnike ali tiste, ki želijo nekoliko manjše in lažje vozilo. Kljub svoji kompaktnosti, ta motocikel ponuja veliko mero zabave.

Yamaha NEO's: Električni skuter, idealen za tiste, ki iščejo ekološko in ekonomično alternativo. Z minimalnimi stroški vožnje in skoraj ničelnimi emisijami je to odlična izbira za tiste, ki želijo zmanjšati svoj ogljični odtis.

Pogoji za Testno Vožnjo

Za testno vožnjo ali najem vozila so potrebni naslednji pogoji: veljavno vozniško dovoljenje, osebna izkaznica, vaš prispevek je 60 €, poleg tega pa morate pokriti strošek porabljenega goriva. Testna vožnja traja približno 3 ure ali po dogovoru, vendar se lahko prestavi zaradi neugodnih vremenskih razmer.

Varščina in Dolgoročno Testiranje

Pred začetkom testne vožnje je potrebno položiti varščino v znesku med 300 € in 1500 €, odvisno od izbranega modela. V primeru, da vozilo vrnemo nepoškodovano, se varščina v celoti povrne.

Če želite vozilo testirati dlje časa, ponujamo možnost najema modelov Yamaha Tracer 9 GT, Yamaha Tracer 7, Yamaha XSR 125 in Yamaha NEO's. Cene se gibljejo od 30 € do 130 € na dan, odvisno od modela in trajanja najema.

Ne Zamudite Edinstvene Priložnosti

Ne zamudite priložnosti za testno vožnjo v KMC Motoshopu. Naša ponudba testnih vozil je idealna za vse, ki želite biti prepričani v svojo odločitev pred nakupom. Od junija 2023 vas vabimo, da preizkusite naša vozila in najdete tisto, ki je popolno za vas. Veselimo se vašega obiska v Ljubljani, 1. junija 2023.

Zaupanje je ključno pri odločitvi za nakup motornega kolesa. Verjamemo, da bo možnost testne vožnje pripomogla k lažji in bolj samozavestni odločitvi. Veselimo se vašega obiska v KMC Motoshopu, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali najti pravo vozilo za vas.

Komentarji

Pozdravljeni
Bo tudi MT09 kaj za testno vožnjo?
Lp Franc
Napiši mnenje