Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Richa – vrhunska motoristična oprema za vsak žep

13/11/2020
Richa – vrhunska motoristična oprema za vsak žep

Richa – vrhunska motoristična oprema za vsak žep

 

Kakovostna, udobna in varna motoristična oprema po dostopnih cenah ni več misija nemogoče. Vrhunski izdelki podjetja Richa so na voljo tudi pri nas!

V naši pestri ponudbi najdete tekstilne in usnjene rokavice, podkape, jakne in hlače za motoriste vseh vrst,  zaščite za komolce, ramena in boke,  ledvica in še in še. Na voljo so kroji za vse tipe motoristov, uporabljeni materiali pa zagotavljajo maksimalno varnost in udobje obenem.

V KMC motoshop najdete vrhunsko opremo po izjemnih cenah

Niste prepričani, ali bi imeli klasične tekstilne, bolj ali manj športne usnjene hlače ali hlače v videzu jeansa? Hrepenite po jakni, ki lepo pristaja in nudi vso potrebno varnost in udobje? Rokavice, ki zagotavljajo optimalen oprijem in vrhunsko zaščito? Preverite pestro ponudbo vrhunskih izdelkov Richa in si privoščite opremo, za katero se vam bo zdelo, da je vaša druga koža.

OBIŠČITE NAS!

 

O podjetju Richa

Belgijsko podjetje Richa proizvaja izjemno kakovostno tekstilno in usnjeno motoristično opremo. Od leta 1952, ko je ustanovitelj podjetja Charles Rigaux izdelal prvi par usnjenih motorističnih rokavic, neprestano razvijajo in nadgrajujejoproizvodnjo, širijo ponudbo in postavljajo nove trende na področju motoristične mode. Njihovo vodilo je proizvajati dizajnersko dovršene in visoko kakovostne produkte, ki so udobni za nošenje in vožnjo ter na voljo po dostopnih cenah. Kot ena vodilnih evropskih znamk motoristične opreme je podjetje Richa s strani uporabnikov vselej deležna pozitivnih odzivov. Bodite med zadovoljnimi uporabniki tudi vi!

 

Preberite tudi:
Moto čelade - kaj je pomembno in katero izbrati?