Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Filtri produktov
Cena

 – 

  • 2999
  • 2999
Zaloga

 


Cena
Zaloga

Električni Skuterji

Brezmejni Užitek Vožnje
Električni skuter vam nudi neprekosljivo svobodo gibanja. Z lahkoto se prebijajte skozi mestno gnečo, uživajte v hitrosti in uživajte v brezmejnem užitku vožnje. Odpravite se na delo, v šolo ali na nakupovanje – električni skuter je idealna izbira za vsakdanje potovanje. Z njim boste vedno na cilju pravočasno!

Ekološko in Energetsko Učinkovito
Električni skuter je odlična alternativa za okolju prijaznejšo mobilnost. Njegova napredna električna tehnologija zmanjšuje emisije CO2 in zmanjšuje vaš ogljični odtis. Poleg tega je tudi energetsko učinkovit, saj porabi manj energije kot tradicionalna vozila. Z električnim skuterjem lahko prispevate k ohranjanju našega planeta.

Vrhunska Tehnologija in Design
Naš električni skuter je opremljen z najnovejšo tehnologijo in elegantnim designom. Z lahkoto se prilagaja vašemu slogu in življenjskemu ritmu. Zmogljiva baterija, kakovostne komponente in robustna konstrukcija zagotavljajo dolgotrajno uporabo in izjemno vzdržljivost.

Yamaha in Zelena Prihodnost
Podjetje Yamaha je eno največjih proizvajalcev skuterjev, poleg tega pa že vrsto let oblikuje in izdeluje tudi električna vozila. S tem uspehom se ne more kosati nobena druga blagovna znamka. Zato ne preseneča, da novi električni skuter NEO's odpira novo obdobje urbane mobilnosti za vse.