Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

FALCO LENNOX - Vrhunski motoristični čevlji v obliki superge

20/09/2021
FALCO LENNOX - Vrhunski motoristični čevlji v obliki superge

Falco ponuja široko paleto motoristične obutve za vse vrste voznikov in pogoje vožnje. Motoristični čevelj Lennox spada med njihovo urbano obutev.

Falco Lennox so vrhunski čevlji v obliki superge. Namenjeni so mestnim potnikom, ki iščejo obutev, primerno tako za na motor kot za sprehod po mestu. Čevlji Lennox so v KMC Motoshop-u na voljo v treh različnih barvnih odtenkih, na zalogi pa imamo tudi žensko izvedbo.

Prvi vtisi so pomembni in čevlji Lennox na zagotovo navdušijo. Army Green barva je še posebej vpadljiva, zahvaljujoč zunanjosti v obliki semiša, črnemu gumijastemu podplatu, zgornji kapici in vezalkam ter njihovi podlogi s tiskanim podplatom.

Po mestu so ti čevlji popoln dodatek priložnostnim urbanim oblačilom, tudi če ne načrtujete vožnje. Odlično se obnesejo s kavbojkami in se po našem mnenju odlično podajo k vašem urbanem stilu. Priljubljenost tega stila čevljev je mogoče pripisati Converse Chuck Taylor All Star, vendar boste tukaj našli veliko trpežnejše materiale, ki so bolj primerni za njihovo določeno nalogo.

Glede natančno njihove uporabe je Falco Lennox označil kot tehnični čevelj za vožnjo motocikla. S to klasifikacijo prihaja vrsta premišljenih materialnih odločitev in lastnosti, zaradi katerih se prodajajo kot primerna obutev za motorna kolesa.

Zunanjost čevljev Lennox je narejena iz usnja obdelanega z oljem, ki zagotavlja trpežnost in delno vodoodpornost. Podplat škornjev je iz gume zasnovano tako, da nudi izjemen oprijem v vseh pogojih. Gumijaste kapice na nogah delujejo kot prijemajoča površina za menjavo prestave in trpežna obloga. Falco je na notranji strani  vključil tudi podlogo Air Tech za izboljšano hlajenje v toplejših razmerah.

Dodatna varnost je na voljo v obliki izjemno debelega podnožja, vložkov za gleženj iz ABS-a na obeh straneh in ojačanih skodelic za prste in pete.

Lennox ima tako vezalke kot zadrgo ob strani. Ko je zadrga zapeta, škornji sedijo tesno ob gležnjih. Falco je na zgornji del zadrge dodal tudi jeziček na ježke, ki pomaga, da je zadrga zavarovana in prepreči, da bi nas opraskala.

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje