Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

AKRAPOVIČ - izpušni sistemi

18/08/2021
AKRAPOVIČ -  izpušni sistemi

Edina naloga Akrapoviča je izboljšati, dodelati in nenehno razvijati že tako izjemne izpušne sisteme. Od zasnove do končnega proizvida skupina visoko usposobljenih oblikovalcev in inženirjev skrbi da  je končen proizvod najvišje kakovosti na trgu. Akrapovič je svoje izpušne sisteme zasnoval s strogimi raziskavami in razvojem, začenši s prototipom, ki je preizkušen vse do najmanjše podrobnosti. Vsaka sestavina ima preizkušene mikrotrdote in prožne lastnosti ter se spremlja in natančno prilagaja, da se doseže prava rezonanca - nič ne zveni kot izpuh Akrapovič. Poleg tega to preskušanje zagotavlja uporabo najbolj kakovostnih materialov in doseganje najboljših možnih lastnosti. 

Izpušni sistemi Akrapovič spadajo v naslednje kategorije:  Slip-On Line, Racing-Line ter Evolution Line. Akrapovičevi izpušni sistemi so razviti za več različnih proizvajalcev motornih koles, med katerimi so Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki in BMW… Lahko nas kontaktirate in z veseljem preverimo kateri izpuh bi bil pravi za vaše motorno kolo.

Akrapovičevo sodelovanje s številnimi odmevnimi motociklističnimi ekipami jim ponuja čudovito priložnost za razvoj tehnologije za motociklistične dirke, ki jo nato lahko prilagodijo cesti. Neposredna povezava med razvojem tehnologije za dirke in proizvodnjo uličnih izpušnih sistemov vodilne izpuhe za motorna kolesa na trgu.

Letos podjetje Alrapovič praznuje 30 letnico obstoja!

 

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje