Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 3.55
  • 24.23
Elektrika Opcija
Zaloga
Znamka
Opcija Dodatna Oprema
Cena
Elektrika Opcija
Zaloga
Znamka
Opcija Dodatna Oprema

NGK

Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Dobavljivo
Dobavljivo
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
5,95  (Vključujoč davek)
NGK

NGK Spark Plug: Vaša najboljša izbira za vžigalne svečke

NGK Spark Plug je vodilna globalna blagovna znamka, znana po izdelavi najkakovostnejših vžigalnih svečk. Z dolgo zgodovino in bogatimi izkušnjami, NGK Spark Plug zagotavlja izdelke, ki presegajo pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov in izpolnjujejo najstrože industrijske standarde.

Sinonim za kakovost in zanesljivost - to je NGK Spark Plug

NGK Spark Plug stavi na kakovost. Naše vžigalne svečke so izdelane iz najboljših materialov in s pomočjo najnaprednejše tehnologije. Naši izdelki ne le zagotavljajo optimalnega delovanja vaših vozil, ampak tudi podaljšujejo njihovo življenjsko dobo.

Širok asortiman izdelkov za vsako vozilo

NGK Spark Plug ponuja široko paleto izdelkov, ki so primerni za različne tipe in modele vozil. Od vžigalnih svečk za osebna vozila, tovorna vozila, do specializiranih svečk za motorna kolesa in plovila, NGK Spark Plug ima pravi izdelek za vas.

Zakaj izbrati NGK Spark Plug?

Pri izbiri vžigalnih svečk je pomembno, da se zanesete na blagovno znamko, ki je dokazala svojo zanesljivost in kakovost. NGK Spark Plug je ta blagovna znamka. Z dolgoletnimi izkušnjami in zavezanostjo k izdelavi najboljših izdelkov, lahko zaupate, da bodo izdelki NGK Spark Plug izpolnili vaša pričakovanja.

Postanite del zadovoljnih strank NGK Spark Plug

Čas je, da odkrijete razliko, ki jo prinaša NGK Spark Plug. Pridružite se množici zadovoljnih strank po vsem svetu, ki zaupajo v kakovost in zanesljivost naših izdelkov. Z NGK Spark Plug ste vedno v dobrih rokah.