Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

NGK YAMAHA

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

NGK YAMAHA

YAMAHA: Znak Kvalitete in Zanesljivosti

YAMAHA, japonska blagovna znamka z globalno prepoznavnostjo, izstopa na različnih področjih. Od slavnih motornih koles, do ATV-jev, navtičnih programov, naša trgovina pa ponuja še več - rezervne dele in dodatke za vaša motorna kolesa, gumenjake, izvenkrmne motorje, čolne in vodne skuterje. Da bi zagotovili vzdrževanje na najvišjem nivoju, je tu YAMAHA linija YAMALUBE.

Naša Trgovina: Yamaha KMC

Če iščete originalne rezervne dele za vašo Yamaho, vas vabimo v našo trgovino Yamaha KMC, locirano na Dolenjski cesti v Ljubljani. Naše strokovno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri primernih delov za vaše vozilo.

Razpoložljivost Rezervnih Delov

V našem asortimanu najdete potrošni material, kot so oljni filtri, zračni filtri, svečke, zavorne obloge in še več. Večino teh izdelkov običajno imamo na zalogi v naši trgovini ali v centralnem skladišču v Sloveniji.

Naročilo Ostalih Rezervnih Delov

Za vse ostale rezervne dele, ki so bili vključeni ob nakupu vaše Yamahe (prva vgradnja), imate možnost naročila pri nas v trgovini. Zagotavljamo vam, da bodo ti deli popolnoma usklajeni z vašim vozilom, kar bo pripomoglo k optimalnemu delovanju in vzdržljivosti.

Zakaj Izbrati YAMAHA Rezervne Dele in Dodatke?

Izbor pravih rezervnih delov in dodatkov za vašo Yamaho je ključ do njenega vrhunskega delovanja. Z nakupom originalnih delov YAMAHA v naši trgovini, si zagotovite dolgo življenjsko dobo in odlično delovanje vašega vozila. Z uporabo linije YAMALUBE pa lahko še dodatno podaljšate življenjsko dobo in povečate učinkovitost svojega vozila.

Zaključek

Obiščite nas v Yamaha KMC na Dolenjski cesti v Ljubljani. Naša trgovina ponuja široko paleto originalnih YAMAHA rezervnih delov in dodatkov, ki jih lahko naročite neposredno pri nas. Vaša Yamaha zasluži le najboljše, zato ji zagotovite to z nakupom kakovostnih delov in dodatkov, ki jih ponujamo. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri in vam zagotovili optimalno rešitev za vaše vozilo.