Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 12.99
  • 17.99
Zaloga
Cena
Zaloga

MOTUL

MOTUL

Motul: Vrhunska izbira za maziva in olja

Motul je svetovno priznana blagovna znamka, ki se ponaša z odličnostjo v proizvodnji najkakovostnejših maziv in olj. S svojo bogato zgodovino in izkušnjami, Motul nudi izdelke, ki presegajo pričakovanja najbolj zahtevnih uporabnikov in ustreza najvišjim industrijskim standardom.

Zavezanost kvaliteti in zanesljivosti - to je Motul

Motul stavi na kvaliteto. Naša maziva in olja so sestavljena iz najboljših sestavin in proizvedena z uporabo napredne tehnologije. Naši izdelki ne le zagotavljajo optimalno delovanje vaših strojev, ampak tudi podaljšujejo njihovo življenjsko dobo.

Raznolika ponudba izdelkov za vse potrebe

Motul ponuja obsežen nabor izdelkov, ki so primerni za različne namene in aplikacije. Od maziv za avtomobile, industrijskih olj do specializiranih maziv za kolesa, motorje in druge stroje - Motul ima pravi izdelek za vas.

Zakaj izbrati Motul?

Pri izbiri maziv in olj je pomembno, da se zanesete na blagovno znamko, ki je dokazala svojo zanesljivost in kakovost. Motul je ta blagovna znamka. Z dolgoletnimi izkušnjami in predanostjo proizvodnji najkakovostnejših izdelkov, lahko zaupate, da bodo izdelki Motul izpolnili vaša pričakovanja.

Postanite del zadovoljnih strank Motul

Prišel je čas, da odkrijete razliko, ki jo prinaša Motul. Pridružite se množici zadovoljnih strank po vsem svetu, ki zaupajo v kakovost in zanesljivost naših izdelkov. Z Motulom ste vedno na varni strani.