Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 13.95
  • 21.95
Zaloga
Vrsta olja
Tip Motorja
Cena
Zaloga
Vrsta olja
Tip Motorja

MOTOREX

Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
13,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
16,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
MOTOREX

Motorex: Najbolj zaupanja vredna blagovna znamka za maziva in olja

Motorex je vodilna svetovna blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo vrhunskih maziv in olj. Z dolgoletno zgodovino in izkušnjami, Motorex ponuja visoko kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših kupcev in industrijskih standardov.

Kvaliteta in zanesljivost - dve besedi, ki opisujeta Motorex

Pri Motorexu je kvaliteta vedno na prvem mestu. Naša maziva in olja so izdelana iz najboljših sestavin in s pomočjo najnovejše tehnologije. Naši izdelki ne zagotavljajo le zanesljivega delovanja vaših strojev, temveč tudi podaljšajo njihovo življenjsko dobo.

Širok asortiman izdelkov za vsakogar

Motorex ponuja široko paleto izdelkov, ki so primerni za različne namene in aplikacije. Od avtomobilskih maziv, industrijskih olj, do specializiranih maziv za kolesa, motorje in druge stroje, Motorex ima pravi izdelek za vas.

Zakaj izbrati Motorex?

Ko izbirate maziva in olja, je pomembno, da se zanesete na blagovno znamko, ki je dokazala svojo zanesljivost in kakovost. Motorex je ta blagovna znamka. Z dolgoletnimi izkušnjami in zavezanostjo k izdelavi najboljših izdelkov, lahko zaupate, da bodo izdelki Motorex izpolnili vaša pričakovanja.

Pridružite se zadovoljnim strankam Motorex

Čas je, da izkusite razliko, ki jo prinaša Motorex. Pridružite se množici zadovoljnih strank po vsem svetu, ki zaupajo v kakovost in zanesljivost naših izdelkov. Z Motorexom ste vedno v dobrih rokah.