Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Zaloga
Zaloga

Lust Racing

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Lust Racing

LUST racing: Inovativne Motoristične Komponente za Povečanje Učinkovitosti

LUST racing je priznana blagovna znamka, ki izdeluje inovativne motoristične komponente za povečanje učinkovitosti in zmogljivosti vašega motocikla. Njihovi izdelki so izdelani iz najkakovostnejših materialov in z največjo pozornostjo do podrobnosti, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost.

Povečajte Učinkovitost S Sistemom za Spuščanje Vzmetenja

LUST racing se ponaša z inovativnim sistemom za spuščanje vzmetenja, ki vam omogoča, da znižate višino sedeža vašega motocikla. To je še posebej uporabno za voznike z nižjo rastjo, saj jim omogoča, da dosežejo tla z nogami in tako povečajo svoje samozavest pri ustavljanju in manevriranju na parkiriščih.

Izboljšajte Stabilnost in Zmogljivost Z Nastavitvijo Geometrije Sprednjega in Zadnjega Kolesa

LUST racing ponuja tudi napredno orodje za nastavitev geometrije sprednjega in zadnjega kolesa, ki omogoča izboljšanje stabilnosti in zmogljivosti vašega motocikla. S pravilno nastavitvijo geometrije koles boste lahko uživali v boljšem oprijemu pnevmatik in boljši manevrirnosti v ovinkih.

Povečajte Svojo Zanesljivost S Kvalitetnimi Motorističnimi Komponentami Blagovne Znamke LUST racing

LUST racing je blagovna znamka, ki izdeluje inovativne motoristične komponente za povečanje učinkovitosti in zanesljivosti vašega motocikla. Njihovi izdelki so izdelani iz najkakovostnejših materialov in z največjo pozornostjo do podrobnosti, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost.