Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 149.95
  • 269.95
Zaloga
Znamka Nahrbtnika
Cena
Zaloga
Znamka Nahrbtnika

Kriega

Na zalogi
269,95 
Na zalogi
Na zalogi
149,95 
Na zalogi
189,95 
Na zalogi
169,95 
Na zalogi
Garancija10 Let
Kriega

https://kmc.si/kriega

Vrhunski motoristični nahrbtniki KRIEGA – 10 letna garancija.
 
Znamka Kriega se je rodila leta 2000, ko sta oblikovalca izdelkov in ljubitelja motociklizma Dom Longman in Michael Cottam, razočarana zaradi pomanjkanja visokokakovostne in dobro oblikovane prtljage za motoriste odločila, da uporabita svoje strokovno znanje in zapolnita vrzel na trgu.
Cilj od prvega dne je bil ustvariti sloves ustvarjanja najkakovostnejših in najbolje oblikovanih izdelkov na trgu, ki ponujajo neprimerljive standarde funkcionalnosti in izdelave. Že od samega začetka je bila zelo zavestna odločitev, da so ne-modna znamka, ki se osredotoča na izdelavo funkcijsko zasnovanega dizajna, ki ni ogrožen ali omejen z ustvarjanjem izdelkov po vnaprej določeni ceni. Prvi nahrbtnik Kriega je bil skoraj dvakrat dražji od najboljših alternativ, ki so bile takrat na voljo. Neomajno prepričanje, da bo vse, zasnovano s strastjo in pozornostjo do detajlov uspelo. Delovalo je in zagotovilo, da je Kriega sedaj v samem vrhu motociklističnega trga.
Od leta 2000 se ugled Kriege ne samo povečuje samo s ponudbo izdelkov, temveč tudi razpoložljivostjo. Kriega, ki je na voljo v več kot 40 državah po vsem svetu je sedaj na voljo tudi v Sloveniji.
Ne glede na dosedanji uspeh je ekipa v Kriegi še vedno navdušena nad ustvarjanjem najboljših možnih možnosti prtljage za motoriste in resnično verjame, da je dober dizajn pomemben!
Uživajte v potovanju! #ridekriega