Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 24
  • 269.95
Zaloga
Znamka Kovčka ali Torbe
Znamka Nahrbtnika
Vrsta Torbe
Cena
Zaloga
Znamka Kovčka ali Torbe
Znamka Nahrbtnika
Vrsta Torbe

Kriega

Na zalogi
269,95 
Na zalogi
Dobavljivo
Dobavljivo
Na zalogi
Garancija10 Let
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
149,95 
Na zalogi
189,95 
Na zalogi
189,95 
Na zalogi
219,95 
Na zalogi
269,95 
Kriega

https://kmc.si/kriega

Kriega: Motoristična Oprema za Popolno Zaščito in Udobnost

Kriega je blagovna znamka motoristične opreme, ki se ponaša z inovativnim pristopom k oblikovanju in izdelavi motorističnih nahrbtnikov in torb. Njihova oprema je zasnovana tako, da zagotavlja popolno zaščito in udobje med vožnjo.

Motoristični Nahrbtniki

Kriega motoristični nahrbtniki so izdelani iz najboljših materialov in so zasnovani tako, da zagotavljajo popolno udobje in zaščito med vožnjo. Njihovi nahrbtniki imajo različne funkcije, kot so odstranljivi deli, prezračevalni sistemi in posebni pasovi za pritrditev na motor.

Motoristične Torbe

Kriega motoristične torbe so izdelane iz najkakovostnejših materialov in so zasnovane tako, da zagotavljajo največjo raven zaščite in udobja med vožnjo. Njihove torbe imajo različne funkcije, kot so odstranljivi deli, dodatni žepi in prezračevalni sistemi.

Inovativni Pristop in Dizajn

Kriega se ponaša z inovativnim pristopom k oblikovanju in izdelavi motoristične opreme. Nenehno iščejo nove načine, kako izboljšati svoje izdelke in zagotoviti popolno udobje in zaščito med vožnjo. Njihov izrazit inovativni dizajn pa jim zagotavlja prepoznavnost med drugimi blagovnimi znamkami.

Zaključek

Kriega je blagovna znamka motoristične opreme, ki zagotavlja najvišjo raven zaščite in udobja med vožnjo. Njihovi izdelki so izdelani iz najkakovostnejših materialov in so zasnovani tako, da so vzdržljivi in odporni na različne vremenske razmere. Inovativni pristop in dizajn pa zagotavljata prepoznavnost blagovne znamke med drugimi na trgu.

Izberite Kriega, če želite najboljšo motoristično opremo, ki bo zagotavljala najvišjo raven zaščite in udobja med vožnjo.