Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 6.09
  • 674.29
Vrsta Nosilne Plošče Kappa
Zaloga
Znamka Kovčka ali Torbe
Znamka Nahrbtnika
Kovčki Opcija Kappa
Dodatki Za Kovčke Kappa
Znamka Motorja
Opcija Dodatna Oprema
Vrsta Torbe
Cena
Vrsta Nosilne Plošče Kappa
Zaloga
Znamka Kovčka ali Torbe
Znamka Nahrbtnika
Kovčki Opcija Kappa
Dodatki Za Kovčke Kappa
Znamka Motorja
Opcija Dodatna Oprema
Vrsta Torbe

Kappa

Dobavljivo
6,09  (Vključujoč davek)
Dobavljivo
Na zalogi
Kappa nosilci stranskih kovčkov Yamaha XJ6 F Diversion ABS 2010-2012 Prihrani
30%
Na zalogi
Dobavljivo
Na zalogi
Dobavljivo
40,24  (Vključujoč davek)
Dobavljivo
40,24  (Vključujoč davek)
Na zalogi
35,99  (Vključujoč davek)
Na zalogi
Kovček za motor Kappa K34NMAL Prihrani
20%
84,87  106,09 
Na zalogi
Kovček za motor Kappa K35N Prihrani
20%
83,19  103,99  (Vključujoč davek)
Kappa

https://kmc.si/kappa

Kappa: Motoristična Oprema za Vse Potrebe

Kappa je italijanska blagovna znamka motoristične opreme, ki se ponaša z več kot 60-letnimi izkušnjami na področju motoristične opreme. Njihova oprema je zasnovana za zadovoljevanje vseh potreb motoristov, ne glede na njihov stil vožnje.

Motoristične Jakne in Hlače

Kappa motoristične jakne in hlače so narejene iz kakovostnih materialov in so zasnovane za največjo zaščito in udobje med vožnjo. Njihove jakne in hlače imajo različne funkcije, kot so odstranljivi notranji deli, prezračevanje in veliko število žepov.

Motoristične Čelade

Kappa motoristične čelade so na voljo v različnih modelih in barvah ter so zasnovane za zagotavljanje največje raven zaščite in udobja med vožnjo. Vse Kappa čelade so certificirane in izpolnjujejo najvišje standarde varnosti.

Motoristični Škornji in Rokavice

Kappa motoristični škornji in rokavice so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so zasnovani za največjo raven udobja in zaščite. Njihovi škornji in rokavice imajo različne funkcije, kot so dodatna zaščita na kritičnih točkah in dodatni prezračevalni kanali.

Ostala Dodatna Oprema

Kappa ponuja tudi različno dodatno opremo, kot so motoristične torbe, nahrbtniki in podobno. Vse je izdelano iz najboljših materialov in zagotavlja najvišjo raven kakovosti.

Izkušnje in Inovacije

Kappa se ponaša z več kot 60-letnimi izkušnjami na področju motoristične opreme, ki so jih uspeli združiti s svojimi inovacijami. Nenehno iščejo nove načine za izboljšanje svojih izdelkov in zagotavljanje najboljše izkušnje med vožnjo.

Zaključek

Kappa je italijanska blagovna znamka motoristične opreme, ki se ponaša z več kot 60-letnimi izkušnjami na področju motoristične opreme. Izberite Kappa za najboljšo motoristično opremo, ki vam bo zagotavljala najvišjo raven zaščite, udobja in funkcionalnosti med vožnjo.