Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 79.99
  • 79.99
Zaloga
Proizvajalec
Barva
Cena
Zaloga
Proizvajalec
Barva

ICON

ICON

https://kmc.si/icon

Icon: Inovativna in Sodobna Motoristična Oprema

Icon je blagovna znamka motoristične opreme, ki se ponaša s svojo inovativno tehnologijo in sodobnim dizajnom. Njihovi izdelki so zasnovani za najvišjo raven zaščite, udobja in sloga.

Motoristične Jakne in Hlače

Icon motoristične jakne in hlače so narejene iz najkakovostnejših materialov in so zasnovane za največjo zaščito in udobje med vožnjo. Njihove jakne in hlače ponujajo različne funkcije, kot so odstranljivi notranji deli, prezračevanje in različne žepke.

Motoristične Čelade in Očala

Icon motoristične čelade in očala so izdelana za največjo zaščito in stil. Njihove čelade in očala so na voljo v različnih modelih in barvah, kar zagotavlja, da boste našli pravi stil zase.

Ostala Dodatna Oprema

Icon ponuja tudi različno dodatno opremo, kot so motoristične torbe, ščitniki in podobno. Vse je izdelano iz najboljših materialov in zagotavlja najvišjo raven kakovosti.

Inovativna Tehnologija in Sodoben Dizajn

Icon se ponaša z uporabo najnovejše tehnologije in sodobnim dizajnom pri izdelavi svojih izdelkov. Nenehno iščejo nove načine za izboljšanje svojih izdelkov in zagotavljanje najboljše izkušnje med vožnjo.

Zaključek

Icon je sinonim za inovativno in sodobno motoristično opremo, ki je zasnovana za največjo raven zaščite, udobja in sloga. Izberite Icon za najboljšo izkušnjo med vožnjo.