Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Hevik

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Hevik

https://kmc.si/hevik

HEVIK: Motoristična Oprema za Popolno Udobnost in Zaščito

HEVIK je priznana blagovna znamka motoristične opreme, ki se ponaša s široko paleto izdelkov za motoriste. Njihovi izdelki so zasnovani za popolno udobje in zaščito med vožnjo.

Motoristične Jakne in Hlače

HEVIK motoristične jakne in hlače so izdelane iz najkakovostnejših materialov in zagotavljajo največjo raven udobja in zaščite med vožnjo. Ponujajo številne funkcije, kot so odstranljivi notranji deli, prezračevanje in podobno.

Motoristične Čelade in Očala

HEVIK motoristične čelade in očala so izdelana za največjo zaščito in udobje med vožnjo. Ponujajo široko vidno polje, odpornost proti praskam in različne filtre za najboljšo vidljivost.

Ostala Dodatna Oprema

HEVIK ponuja tudi različno dodatno opremo, kot so motoristične torbe, dežna oblačila, ščitniki in podobno. Vse je izdelano iz najboljših materialov in zagotavlja najvišjo raven kakovosti.

Inovativna Tehnologija in Sodoben Dizajn

HEVIK se lahko pohvali tudi s svojo inovativno tehnologijo in sodobnim dizajnom. Nenehno iščejo nove načine za izboljšanje svojih izdelkov in zagotavljanje najboljše izkušnje med vožnjo.

Zaključek

HEVIK je sinonim za motoristično opremo, ki je zasnovana za popolno udobje in zaščito med vožnjo. Izberite HEVIK za najvišjo raven funkcionalnosti, kakovosti, tehnologije in dizajna.