Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 22
  • 22
Zaloga
Proizvajalec
Cena
Zaloga
Proizvajalec

Helite

Helite

Helite: Zaščitne Airbag Jakne in Pasovi za Motoriste

Helite je vodilni proizvajalec zaščitnih airbag jaken in pasov za motoriste. Njihovi izdelki so izdelani po najvišjih standardih in zagotavljajo največjo raven varnosti in udobja med vožnjo.

Zaščitne Airbag Jakne

Helite ponuja široko paleto zaščitnih airbag jaken za motoriste, ki zagotavljajo največjo raven zaščite med vožnjo. Jakne so opremljene s tehnologijo airbag, ki se sproži v primeru trka in zagotavlja zaščito za hrbet, prsni koš in vrat. Jakne so izdelane iz najkakovostnejših materialov in so na voljo v različnih modelih in barvah.

Zaščitni Airbag Pasovi

Helite ponuja tudi zaščitne airbag pasove za motoriste, ki se lahko nosijo samostojno ali v kombinaciji z oblačili. Pasovi se aktivirajo v primeru trka in zagotavljajo zaščito za hrbet in pas. Pasovi so zasnovani za največjo raven udobja in enostavnost uporabe.

Izjemna Zanesljivost in Kvaliteta

Helite je sinonim za najvišjo raven zanesljivosti in kakovosti v proizvodnji zaščitne opreme za motoriste. Vsi izdelki so izdelani po najvišjih standardih in so preizkušeni za največjo raven varnosti in udobja.

Zaključek

Helite je vodilni proizvajalec zaščitnih airbag jaken in pasov za motoriste, ki zagotavljajo največjo raven varnosti in udobja med vožnjo. Izberite Helite za najboljšo zaščitno opremo in uživajte v varni in udobni vožnji.