Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Zaščitna gumica prestavne ročice OJ Atmosfere Metropolitane

34200640
Zaščitna gumica prestavne ročice OJ Atmosfere Metropolitane
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
12,99 
+

Predstavljamo vam edinstven izdelek za zaščito vaših čevljev pri prestavljanju - Shoe Protector za prestavno ročico, zasnovan posebej za urbano okolje metropolitanske atmosfere. Zasnovan je z namenom, da ščiti vaše čevlje pred obrabo, ki jo lahko povzroči neposreden stik s prestavno ročico kolesa ali motornega kolesa.

Glavne značilnosti:

  • Prilagodljivost: Izdelek je oblikovan tako, da ustreza večini prestavnih ročic na trgu, kar omogoča široko uporabo.
  • Material: Shoe Protector je narejen iz posebne mešanice poliuretana, ki je znana po svoji trpežnosti in odpornosti proti obrabi. Mešanica je oblikovana tako, da ne pušča sledi na čevljih.
  • Pranje: Izdelek je mogoče enostavno oprati, kar pomeni, da ga lahko redno čistite in vzdržujete v optimalnem stanju.
  • Zaščita: Ne samo, da ščiti vaše čevlje, temveč tudi prestavno ročico, saj preprečuje neposreden stik med čevljem in ročico.

PATENTIRANO

Izdelek je bil podvržen številnim testom in analizam, da bi zagotovili njegovo učinkovitost in dolgotrajnost. S ponosom lahko potrdimo, da je bil naš Shoe Protector za prestavno ročico patentiran, kar dokazuje njegovo edinstvenost in inovativnost na trgu.

Z OJ ATMOSFERE METROPOLITANE s.r. izdelekom ste lahko prepričani, da so vaši čevlji zaščiteni pred obrabo in poškodbami, hkrati pa dajete svojemu vozilu dodaten estetski in funkcionalni dodatek. Ne dovolite, da vaši čevlji trpijo zaradi pogostega prestavljanja. Vložite v zaščito, ki je zasnovana za sodobno metropolitansko okolje.

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje

Yamaha podaljšana garancija Preberite več.