Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Nosilec tablice Barracuda Yamaha MT-03 (2006-2014)

YMT6104-BN
Nosilec tablice Barracuda Yamaha MT-03 (2006-2014)
Za povečavo kliknite na sliko
Dobavljivo
144,90 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • - polog 0.00€ + 3 x 48.89€
  • - polog 0.00€ + 6 x 24.66€
  • - polog 0.00€ + 12 x 12.54€

Več o LeanPay

Splošni pogoji LeanPay

+
Blagovna znamka BARRACUDA Model motorja (filter)MT-03 Znamka Motorja (filter)Yamaha
 
Prednosti Uporabe Anodiziranega Aluminija in Železne Povezave

Tablica z licenco za Yamaha MT-03 (2006-2014) je izdelana iz anodiziranega aluminija v črni barvi, dopolnjena z železno povezavo za prilagajanje. Anodizirani aluminij je material, ki je znan po svoji trpežnosti in odpornosti proti koroziji.

Specifičnost Modela in Opremljenost Kita

Za ta model je tablica z licenco posebej prilagojena. Komplet vsebuje LED žaromet, pritrdilni nosilec in vijake, tako da ni potrebna dodatna oprema ali spremembe na originalnih delih.

Montaža Brez Sprememb na Originalnih Delih

Namestitev te tablice je preprosta in ne zahteva nobenih sprememb na originalnih delih vašega motornega kolesa. V kompletu so priloženi vsi potrebni pritrdilni elementi, kar omogoča hitro in enostavno montažo.

Priporočilo za Nakup VIPER Namesto LED Kazalnikov

Svetovali bi vam, da namesto LED kazalnikov izberete model VIPER. Ta izbira je bolj priporočljiva zaradi boljše vidljivosti in daljše življenjske dobe.

Omejitve glede Originalnih LED Luči in Kazalnikov

Vedno je treba omeniti, da s tem kompletom ni možno namestiti originalnih LED luči in kazalnikov. To je pomembna informacija za tiste, ki razmišljajo o ohranitvi ali ponovni uporabi originalnih delov.

Zakaj Izbrati Ta Komplet?

Ta komplet tablice z licenco za Yamaha MT-03 (2006-2014) je idealna izbira za vse, ki želijo kakovosten, vzdržljiv in estetsko dovršen izdelek. Z vključenim LED žarometom, pritrdilnim nosilcem in vijaki je ta komplet popolnoma opremljen za enostavno montažo, ne da bi bilo treba spreminjati originalne dele. Poleg tega je izbira modela VIPER nad LED kazalniki boljša opcija za tiste, ki iščejo dolgotrajno in zanesljivo rešitev.

Z vsemi temi prednostmi in enostavno montažo je ta komplet optimalna izbira za vašo Yamaha MT-03 (2006-2014). Ne zamudite priložnosti za nadgradnjo vašega motornega kolesa z visoko kakovostnim in zanesljivim izdelkom.

Model motorja (filter):
  • MT-03

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje

Yamaha podaljšana garancija Preberite več.