Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 419.99
  • 419.99
Razprodaja
Zaloga
Proizvajalec
Vrsta Oblačila
Material
Spol
Tip kombinezona
Namen uporabe
Dežna membrana
Barva
Cena
Razprodaja
Zaloga
Proizvajalec
Vrsta Oblačila
Material
Spol
Tip kombinezona
Namen uporabe
Dežna membrana
Barva

Difi

Na zalogi
Dvodelni Usnjeni Kombinezon Difi Silverstone Pro 01 Prihrani
40%
CE oznakaDa Garancija1 Leto Tip kombinezonaDvodelni
419,99  699,95  (Vključujoč davek)
Na zalogi
Dvodelni Usnjeni Kombinezon Difi Silverstone Pro 03 Prihrani
40%
CE oznakaDa Garancija1 Leto Tip kombinezonaDvodelni
419,99  699,95  (Vključujoč davek)
Difi

https://kmc.si/difi

Difi: Motoristična Oprema za Vse Okuse

Difi je vodilno podjetje na področju proizvodnje motoristične opreme, ki ponuja izdelke za vsakega motorista. Njihovi izdelki združujejo najvišjo raven varnosti, funkcionalnosti in udobja, kar zagotavlja brezskrbno in prijetno vožnjo.

Izdelki Podjetja Difi

Difi ponuja široko paleto izdelkov za motoriste, kot so:

Motoristične Jakne

Difi motoristične jakne so izdelane iz najboljših materialov, ki zagotavljajo najvišjo raven varnosti in udobja med vožnjo. Ponujajo številne funkcije, kot so odstranljive zaščitne plošče, prezračevalne odprtine in podobno.

Motoristične Hlače

Difi motoristične hlače so zasnovane za največjo zaščito med vožnjo in so izdelane iz najkakovostnejših materialov. So zelo udobne in ponujajo številne funkcije, kot so odstranljive zaščitne plošče, prezračevalne odprtine in podobno.

Motoristične Čelade

Difi motoristične čelade ponujajo najvišjo raven zaščite in so zasnovane za največjo udobnost med vožnjo. So izdelane iz najkakovostnejših materialov in ponujajo številne funkcije, kot so Bluetooth povezava, notranja sončna očala in podobno.

Otroška Zaščitna Oprema

Difi ponuja tudi otroško zaščitno opremo, ki je zasnovana z mislijo na najmlajše voznike. Njihova zaščitna oprema je izdelana iz najkakovostnejših materialov in ponuja najvišjo raven varnosti in udobja.

Zaključek

Difi je sinonim za najboljšo motoristično opremo, ki združuje najvišjo raven varnosti, funkcionalnosti in udobja. Izberite Difi zaščitno opremo za najboljšo zaščito med vožnjo in uživajte v brezskrbni in prijetni vožnji.