Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 35.99
  • 67.99
Zaloga
Znamka
Stojala
Cena
Zaloga
Znamka
Stojala

Diavol

Diavol

LV8: Stojala za Motorje Diavol

LV8 je vodilno podjetje na področju proizvodnje stojal za motorje, ki se ponašajo z visoko kakovostjo in inovativnostjo. Ena od njihovih najbolj priljubljenih linij stojal za motorje je Diavol, ki je posebej zasnovana za motocikle, ki tehtajo več kot 400 kg.

Značilnosti Stojal za Motorje Diavol

LV8 Diavol stojala za motorje imajo številne značilnosti, ki zagotavljajo najvišjo raven varnosti in udobja, kot so:

Visoka Nosilnost

Stojala za motorje Diavol so izdelana iz najkakovostnejših materialov in imajo nosilnost več kot 500 kg, kar omogoča varno shranjevanje tudi najtežjih motociklov.

Inovativna Zasnova

Diavol stojala za motorje so posebej zasnovana za največjo stabilnost in enostavno parkiranje motocikla. Imajo poseben sistem za zaklepanje kolesa, ki zagotavlja maksimalno varnost.

Enostavna Uporaba

Diavol stojala za motorje so enostavna za uporabo in omogočajo enostavno parkiranje in shranjevanje motocikla, tudi na manjših prostorih.

Zaključek

LV8 Diavol stojala za motorje so sinonim za najvišjo kakovost in inovativnost. Izberite LV8 Diavol stojala za motorje za najboljšo varnost in udobje med parkiranjem in shranjevanjem vašega motocikla.