Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Zaloga
Zaloga

Dainese

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Dainese

https://kmc.si/dainese

Dainese: Zaščitna Oprema za Motoriste z Dolgoletno Tradicijo

Dainese je vodilno podjetje na področju proizvodnje zaščitne opreme za motoriste, ki se že več kot pol stoletja trudi ustvarjati najboljšo zaščitno opremo za motoriste na svetu. Njihova zaščitna oprema združuje najvišjo raven varnosti, udobja in sloga, kar zagotavlja brezskrbno in prijetno vožnjo.

Zgodovina Podjetja Dainese

Dainese je bilo ustanovljeno leta 1972 v italijanskem mestu Molvena. Ustanovitelj podjetja, Lino Dainese, je bil navdušen motorist, ki se je odločil, da bo ustvaril najboljšo zaščitno opremo za svoje prijatelje motoriste. Njegove zaščitne jakne in hlače so kmalu postale zelo priljubljene med motoristi po vsem svetu, zaradi svoje visoke kakovosti in slogovne dovršenosti.

Danes podjetje Dainese proizvaja najrazličnejšo zaščitno opremo za motoriste, kot so:

Motoristične Jakne

Dainese motoristične jakne so narejene iz najboljših materialov, ki zagotavljajo najvišjo raven zaščite pred udarci in padci. So zelo udobne in zračne, ter ponujajo številne funkcije, kot so odstranljive zaščitne plošče, prezračevalne odprtine in podobno.

Motoristične Hlače

Dainese motoristične hlače so zasnovane za največjo zaščito med vožnjo in so izdelane iz najkakovostnejših materialov. So zelo udobne in ponujajo številne funkcije, kot so odstranljive zaščitne plošče, prezračevalne odprtine in podobno.

Motoristične Čelade

Dainese motoristične čelade ponujajo najvišjo raven zaščite in so zasnovane za največjo udobnost med vožnjo. So izdelane iz najkakovostnejših materialov in ponujajo številne funkcije, kot so Bluetooth povezava, notranja sončna očala in podobno.

Otroška Zaščitna Oprema

Dainese ponuja tudi otroško zaščitno opremo, ki je zasnovana z mislijo na najmlajše voznike. Njihova zaščitna oprema je izdelana iz najkakovostnejših materialov in ponuja najvišjo raven varnosti in udobja.

Zaključek

Dainese je sinonim za najboljšo zaščitno opremo za motoriste, ki združuje najvišjo raven varnosti, udobja in sloga. Njihovi izdelki so zasnovani z mislijo na najboljše izkušnje med vožnjo, ki zagotavljajo maksimalno zaščito in udobje med vožnjo. Izberite Dainese zaščitno opremo za najboljšo zaščito med vožnjo in uživajte v brezskrbni in prijetni vožnji.