Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 68.56
  • 105.99
Elektrika Opcija
Zaloga
Znamka
Cena
Elektrika Opcija
Zaloga
Znamka

Ctek

Ctek

CTEK Pametni Polnilniki: Za Najboljšo Negovanje Vašega Avtomobilskega Akumulatorja

CTEK je priznano podjetje, specializirano za izdelavo pametnih polnilnikov za avtomobilske akumulatorje. Njihovi izdelki ponujajo najboljšo rešitev za vzdrževanje vašega avtomobilskega akumulatorja, ki zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno delovanje.

Zakaj Izbrati CTEK Pametne Polnilnike?

CTEK ponuja najboljše pametne polnilnike na trgu, ki so zasnovani z mislijo na varnost, učinkovitost in dolgotrajnost. Njihovi izdelki ponujajo številne prednosti, kot so:

Najvišja raven varnosti

CTEK polnilniki so zasnovani z najvišjo ravnjo varnosti, ki zagotavlja, da se polnjenje izvaja na najbolj učinkovit način, hkrati pa je varno za vaš akumulator in vozilo. Polnilniki so opremljeni s številnimi funkcijami, kot so zaščita pred preobremenitvijo, prenapetostjo, kratkim stikom in drugimi nevarnostmi, ki bi lahko ogrozile varnost vašega avtomobila.

Visoka učinkovitost

CTEK polnilniki zagotavljajo visoko učinkovitost in hitro polnjenje vašega akumulatorja, kar zmanjšuje čas, potreben za polnjenje, in povečuje njegovo zmogljivost ter življenjsko dobo.

Dolgotrajnost in zanesljivost

CTEK polnilniki so izdelani iz kakovostnih materialov in zasnovani za dolgotrajno in zanesljivo uporabo. Njihova zmogljivost in kakovost ostajata nespremenjeni skozi leta uporabe.

Pametni Polnilniki za Različne Vrste Akumulatorjev

CTEK ponuja široko paleto pametnih polnilnikov, ki so primerni za različne vrste avtomobilskih akumulatorjev. Med najbolj priljubljenimi izdelki so:

MXS Polnilniki

MXS polnilniki so primerni za vse vrste avtomobilskih akumulatorjev. Njihova tehnologija je zasnovana za avtomatsko prilagajanje polnilne moči glede na stanje akumulatorja, kar zagotavlja najbolj učinkovito in varno polnjenje.

CT5 Polnilniki

CT5 polnilniki so primerni za akumulatorje vozil, ki so v uporabi občasno, kot so npr. motorji, čolni in druga vozila. Njihova tehnologija ohranja akumulator v najboljšem stanju, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. 

MXT Polnilniki

MXT polnilniki so primerni za akumulatorje, ki so v uporabi v zahtevnih okoljih, kot so npr. hladne zimske razmere. Njihova tehnologija je zasnovana za zagotavljanje najboljšega polnjenja in vzdrževanja akumulatorja tudi v najzahtevnejših okoliščinah.

Zaključek

Če iščete najboljšo rešitev za negovanje vašega avtomobilskega akumulatorja, so CTEK pametni polnilniki zagotovo vredni ogleda. Njihovi izdelki ponujajo najvišjo raven varnosti, učinkovitosti in dolgotrajnosti ter so primerni za različne vrste avtomobilskih akumulatorjev.

CTEK polnilniki so enostavni za uporabo in ponujajo najboljšo rešitev za negovanje vašega akumulatorja, kar zmanjšuje stroške zamenjave in povečuje njegovo življenjsko dobo. Izberite CTEK pametni polnilnik za najboljšo nego vašega avtomobilskega akumulatorja in uživajte v zanesljivem in brezskrbnem delovanju vašega vozila.