Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 4.99
  • 729.95
Zaloga
Cena
Zaloga

CARDO

Na zalogi
Cardo Freecom 2X nadomestni modul Prihrani
25%
127,49  169,99 
V prihodu
Na zalogi
Na zalogi
Cardo Spirit HD nadomestni modul Prihrani
25%
89,99  119,99 
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
CARDO

Komunikacijski Sistemi Cardo: Povezovanje Motociklistov na Novi Ravni

Komunikacijski sistemi Cardo so v svetu motociklizma znani kot pionirji in vodilni na področju brezžične komunikacije. Z izjemno napredno tehnologijo, kakovostjo in zanesljivostjo omogočajo motociklistom izjemno komunikacijsko izkušnjo med vožnjo.

Cardo: Zgodovina Inovacij

Podjetje Cardo se je uveljavilo kot vodilno na področju brezžične komunikacije za motocikliste. Z več kot 15 leti izkušenj in neprestanimi inovacijami so zasnovali nekatere najboljše komunikacijske sisteme na trgu.

Prednosti Komunikacijskih Sistemov Cardo

Komunikacijski sistemi Cardo prinašajo številne prednosti, ki izboljšujejo vožnjo z motociklom.

Jasna Komunikacija

Z uporabo naprednih tehnologij, kot je Digital Signal Processing (DSP), Cardo zagotavlja jasno in kakovostno zvokovno izkušnjo. Ta tehnologija zmanjšuje hrup iz okolja in izboljšuje kakovost zvoka, kar omogoča jasno komunikacijo tudi pri visokih hitrostih.

Robustna in Vodoodporna Zasnova

Komunikacijski sistemi Cardo so zasnovani za uporabo v vseh vremenskih pogojih. So vodoodporni in odporni na prah, kar pomeni, da so primerni za uporabo v dežju, snegu ali prahu.

Enostavna Povezljivost

Cardo sistemi se lahko enostavno povežejo z različnimi napravami. Omogočajo povezavo z mobilnimi telefoni, GPS napravami ali MP3 predvajalniki preko Bluetooth tehnologije. Poleg tega so združljivi z različnimi komunikacijskimi platformami, kot so interkom, telefonski klici in radijske postaje.

Najbolj Priljubljeni Modeli Cardo

Med najbolj priljubljenimi modeli komunikacijskih sistemov Cardo so Cardo Packtalk Bold, Cardo Freecom 4+ in Cardo Scala Rider. Vsak model ima svoje značilnosti in prednosti, ki ustrezajo različnim potrebam in željam uporabnikov.

Zaključek

Komunikacijski sistemi Cardo so nepogrešljiv del opreme za vsakega motociklista, ki ceni kakovostno komunikacijo, varnost in udobje med vožnjo. 

Napredne Funkcije in Prilagodljivost

Komunikacijski sistemi Cardo so opremljeni z različnimi naprednimi funkcijami, ki omogočajo prilagodljivo uporabo. Nekateri modeli, kot je Packtalk Bold, vključujejo funkcijo Dynamic Mesh Communication (DMC), ki omogoča povezovanje z več napravami hkrati brez izgube povezave. Poleg tega so opremljeni s funkcijo glasovnega upravljanja, ki omogoča brezročno upravljanje naprave med vožnjo.

Dolga Življenjska Doba Baterije

Komunikacijski sistemi Cardo so znani po svoji dolgi življenjski dobi baterije. Zagotavljajo dolge ure neprekinjene uporabe, kar je ključno za dolge vožnje ali večdnevna potovanja. Nekateri modeli, kot je Freecom 4+, omogočajo do 13 ur neprekinjene uporabe na eno polnjenje.

Podpora in Posodobitve

Podjetje Cardo skrbi za svoje uporabnike tudi po nakupu. Redno ponujajo posodobitve programske opreme za izboljšanje funkcionalnosti in dodajanje novih funkcij. Poleg tega imajo odlično podporo strankam, ki je na voljo za pomoč ali odgovore na morebitna vprašanja.

Zaključek

Komunikacijski sistemi Cardo so odlična izbira za vsakega motociklista, ki želi izboljšati svojo vožnjo in komunikacijo med vožnjo. Z napredno tehnologijo, robustno zasnovo in številnimi funkcijami so postali nepogrešljiv del opreme za številne motocikliste po vsem svetu.