Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 45.99
  • 165.99
Razprodaja
Zaloga
Proizvajalec
Vrsta Oblačila
Material
Spol
Namen uporabe
Dežna membrana
Barva
Cena
Razprodaja
Zaloga
Proizvajalec
Vrsta Oblačila
Material
Spol
Namen uporabe
Dežna membrana
Barva

70 Degrese

Na zalogi
CE oznakaDa Garancija1 Leto ZračnostMesh tkanina
Dobavljivo
CE oznakaDa Garancija1 Leto ZračnostPerforacija na prsih, rokah in hrbtu
Na zalogi
CE oznakaDa Garancija1 Leto PodlogaTermo podloga in Dežna podloga
Na zalogi
CE oznakaDa Garancija1 Leto PodlogaTermo podloga in Dežna podloga
Na zalogi
CE oznakaDa Garancija1 Leto ZračnostMesh tkanina
Razprodano
CE oznakaDa Garancija1 Leto ZračnostMesh tkanina
Na zalogi
CE oznakaDa Garancija1 Leto ZračnostPerforacija na prsih, rokah in hrbtu
135,99  (Vključujoč davek)
V prihodu
CE oznakaDa Garancija1 Leto ZračnostMesh tkanina
V prihodu
CE oznakaDa Garancija1 Leto PodlogaDežna podloga
159,99  (Vključujoč davek)
Razprodano
CE oznakaDa Garancija1 Leto PodlogaDežna podloga
Na zalogi
Motoristična jakna 70 Degrees JT83 Črna Fluo Prihrani
25%
CE oznakaDa Garancija1 Leto Zračnost2 x zračniki ramena, 2 x zračniki hrbet
Na zalogi
CE oznakaDa Garancija1 Leto PodlogaTermo podloga in Dežna podloga
70 Degrese

https://kmc.si/70degrees

Seventy Degrees izdeluje elegantna motoristična oblačila, katere so oblikovali motoristi iz lastnih izkušenj. Seventy Degrees se ukvarja s težavami motoristov, kot so; kako se boriti proti vremenskim vplivom, kako zagotoviti, da pridemo do cilja, kako zagotoviti varnost brez pomanjkanja udobja. Seventy Degrees šteje z nepremostljivim oddelkom I+D+i, ki so ga sestavili strokovnjaki s področja motornih koles z vsega sveta.

Osebna zaščitna oprema (PPE) podjetja Seventy Degrees: varnost in udobje za motoriste

Seventy Degrees se zavzema za udobno opremo motoristov, ki ustreza najzahtevnejšim pogojem. Skrbna zasnova in proizvodni proces zagotavljata varnost in udobje. Sodelujemo s strokovnimi partnerskimi podjetji na področju varnostnih sistemov za motoriste, naš oddelek za "Raziskave in razvoj" pa uporablja najboljše surovine, podprte z mednarodnimi zdravstvenimi in varnostnimi organizacijami, da doseže zahtevno CE odobritev.

Vključene zaščite v naših izdelkih: temeljito testiranje in certificiranje

Vse zaščite, vgrajene v naše izdelke, so podvržene strogim testom s strani podjetij, kot je IDIADA, ki so odgovorna za njihovo preverjanje in certificiranje po rigoroznem postopku testiranja v laboratoriju in preskusnih prostorih. Dejansko je IDIADA priznano kot obveščevalno telo za osebno zaščitno opremo (PPE) v skladu z evropsko direktivo 89/686 in uredbo (EU) 2016/425 ter akreditirani laboratorij za preskušanje za certificiranje EC zaščitne opreme za motoriste, splošne opreme za zaščito telesa in opreme za zaščito rok in rok, med drugim.

Zagotavljanje prave kakovosti: vzdržljivost, oblikovanje, varnost in udobje

Le na ta način je mogoče zagotoviti, da ponujajo pravo kakovost, kar se tiče vzdržljivosti, oblikovanja, varnosti in udobja. Naša zaveza k zagotavljanju najboljše osebne zaščitne opreme za motoriste izhaja iz razumevanja, kako pomembno je, da se motoristi počutijo varne in udobne med vožnjo, ne glede na razmere.

Sodelovanje z vodilnimi podjetji in uporaba najboljših materialov

Sodelujemo z vodilnimi podjetji na področju varnostnih sistemov in uporabljamo najboljše materiale, ki jih preverjajo in potrjujejo mednarodne zdravstvene in varnostne organizacije. Naš cilj je vedno zagotoviti, da so naši izdelki in storitve najvišje kakovosti ter da izpolnjujejo ali presegajo standarde in pričakovanja naših strank.

Seventy Degrees: zaveza k varnosti in udobju motoristov

Naša zaveza k varnosti in udobju motoristov se kaže v našem neprestanem prizadevanju za izboljšanje in inovacije na področju osebne zaščitne opreme. Naše stranke so naše vodilo in z njihovimi povratnimi informacijami neprestano izboljšujemo naše izdelke in storitve.

Inovativna tehnologija in materiali za večjo zaščito

Pri razvoju naše osebne zaščitne opreme uporabljamo najnovejše tehnologije in materiale, ki zagotavljajo večjo zaščito in udobje za motoriste. To vključuje uporabo naprednih vlaken in materialov, ki so lahki, vzdržljivi in ​​zagotavljajo optimalno zaščito pred udarci in padci.

Individualno prilagajanje izdelkov za popolno prileganje

Razumemo, da je vsak motorist edinstven in zato ponujamo možnost individualnega prilagajanja naših izdelkov, da zagotovimo popolno prileganje in udobje za vsakega posameznika. Naša ekipa strokovnjakov je vedno na voljo, da svetuje in pomaga pri izbiri najboljše opreme, ki ustreza vašim potrebam in željam.

Vlaganje v raziskave in razvoj za izboljšanje varnosti motoristov

Seventy Degrees neprestano vlaga v raziskave in razvoj, da bi zagotovili najnovejše in najučinkovitejše rešitve za varnost motoristov. Sodelujemo z različnimi raziskovalnimi ustanovami in univerzami, da bi razvili inovativne tehnologije in materiale, ki lahko izboljšajo varnost in udobje motoristov na cesti.

Zaključek

Seventy Degrees je zavezan k zagotavljanju najboljše osebne zaščitne opreme za motoriste, kar se kaže v našem skrbnem oblikovanju, proizvodnji in sodelovanju s strokovnjaki na področju varnosti. Z uporabo najboljših materialov, inovativnih tehnologij in strogim testiranjem zagotavljamo izdelke, ki motoristom nudijo zaščito, udobje in samozavest na cesti. Naš cilj je neprestano izboljševati in razvijati naše izdelke in storitve, da bi motoristom po vsem svetu zagotovili najvišjo raven varnosti in udobja.

 

Vir: www.seventy-70.com