Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

NEXX SX.100R - Nova športna čelada iz polikarbonata je tu

02/02/2021
NEXX SX.100R - Nova športna čelada iz polikarbonata je tu

NEXX SX.100 R - Lahka čelada iz polikarbonata

Zahvaljujoč številnim uram, opravljenim na področju aerodinamičnih študij in preizkusov v vetrovnikih, nam posebna oblika SX.100R omogoča razmeroma lahko čelado s športnim dizajnom, ki pri visoki hitrosti optimizira stabilnost in zvočno izolativnost.

SX.100R je zadaj opremljena z dvostranskim zračnim spojlerjem, namenjenim optimizaciji aerodinamičnih zmogljivosti in zmanjšanju turbulence pri visokih hitrostih.

Velik zgornji zračnik in izredno učinkovit prezračevalni sistem za brado omogočata vstop velike količine hladnega zraka v čelado. Dvojna podloga EPS med drugim vključuje inovativno zračno komoro: to omogoča resnično zračno čelado z optimalno izmenjavo toplega, vlažnega zraka s hladnim, svežim zrakom.

Nova notranjost SX.100R ponuja tesno prileganje in učinkovitejše prezračevanje po celotni konturi glave za maksimalno udobje in brez motenj pri visoki hitrosti vožnje.

Vsi notranji deli, vključno z ovratnikom, so odstranljivi, koži prijazni (antialergijski in antibakterijski) in narejeni iz mehkih tkanin X-Mart Dry, ki ohranjajo notranjost hladno, suho in udobno.

Mehanizem vizirja za hitro sprostitev; omogoča menjavo vizirjev zelo preprosto in hitreje kot nikoli (manj kot 8 sekund) in brez orodja.

Notranji senčnik deluje prek zunanjega ergonomskega gumba, ki se enostavno rokuje z rokavicami in filtrira 99% UV svetlobe.

Čelada SX.100R ima predpripravo za komunikacijo NEXX Helmets X-COM, razvito v sodelovanju s priznanim podjetjem SENA. X-COM je stereo komunikacija z vmesnikom Bluetooth 3.0 velikega dosega, zasnovanim posebej za motoriste, ki imajo raje manjšo obliko z veliko zmogljivostjo. Z X-COM lahko prostoročno telefonirate, poslušate stereo glasbo ali glasovna navodila za navigacijo GPS in v popolnem dupleksu opravljate pogovore z drugimi vozniki.

Na tej povezavi si lahko ogledate kompletno ponudbo NEXX čelad.

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje