Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Set za popravilo zračnice RMS

RMS.267020110
Set za popravilo zračnice RMS
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
37,95 
+
Garancija1 Leto

KOMPLET ZA POPRAVILO IN POLNJENJE BREZ ZRAČNICE V RMS TORBICI .

Vsebina:

  • 1 TUBA S KITOM N °
  • 1 KRPA N °
  • 1 GLADILO N °
  • 3 POLNILA Co2 16gr N °
  • 1 UNIVERZALNO PRITRDILO N °
  • 1 GIBLJIV PODALJŠAN NASTAVEK N °
  • 1 KOMPLET NASTAVKOV ZA POPRAVILO

Navodila za uporabo:

POPRAVILO: UPORABITE VSTAVEK IN ODSTRANITE MOREBITNE DELCE SKOZI PLAŠČ NANESITE KIT NA KONICO VSTAVKA IN PODMAŽITE NAVOJ ZA DELO Z NASTAVKOM GA PRITRDITE NA MESTO, KI GA ŽELITE ZAPOLNITI S POLNILOM. KO NANESETE POLNILO NA USTREZNO MESTO, NASTAVEK PREVIDNO ODSTRANITE. POVRŠINO ZGLADITE Z GLADILOM IN BODITE PREVIDNI, DA NE POTEGNETE ZA NANEŠENI DEL (s čimer bi nehote odstranili že popravljen nanos) PLAŠČ JE SEDAJ PRIPRAVLJEN NA POLNJENJE POLNJENJE PRIVIJTE RDEČ VENTIL MANJŠEGA NAVOJA ‘’UNIVERZALNO PRITDRILO’’ PRIVIJTE GIBLJIV PODALJŠAN NASTAVEK NA UNIVERZALNO PRITRDILO IN OMOGOČITE POLNJENJE PRIVIJTE ZABOJNIK CO2 NA UNIVERZALNO PRITRDILO NATO PRIVIJTE PLAŠČ NA KROGLIČNI VENTIL POLNJENJE PLAŠČA ODVIJTE RDEČ VENTIL IN SPROSTITE CO2 V PLAŠČ DOVAJAJTE CO2 IN ZAGOTOVITE, DA ZAPRETE RDEČ VENTIL UNIVERZALNEGA PRITRDILA, KO DOSEŽETE OPTIMALNI TLAK KO IZPRAZNETE CO2 ZABOJNIKE, VAS PROSIMO, DA JIH RECIKLIRATE .

OPOZORILO:

IZOGIBAJTE SE STIKU KOVINSKIH ZABOJNIKOV S KOŽO MED IN TAKOJ PO POLNJENJU, SAJ LAHKO PRIDE DO OPEKLIN. Z JEZIKOM SE NE DOTIKAJTE Co2 ZABOJNIKOV.

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje