Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Cena

 – 

  • 8.99
  • 539.99
Zaloga
Tip Supa
Cena
Zaloga
Tip Supa

Black Island

Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Na zalogi
Sup Black Island Caprera paket Prihrani
10%
539,99  599,99 
Na zalogi
Sup Black Island Explr paket Prihrani
10%
539,99  599,99 
Na zalogi
Sup Black Island Mavi 10'6 paket Prihrani
10%
449,99  499,99 
Na zalogi
Sup Black Island Veran 9'6 paket Prihrani
10%
359,99  399,99 
Na zalogi
Na zalogi
Black Island

Vodni športi predstavljajo sproščujoč in navdušujoč način preživljanja prostega časa. Izstopajoča znamka, ki je s svojo vrhunsko kakovostjo in inovativnostjo pritegnila pozornost številnih ljubiteljev vodnih športov, je Black Island.

Kaj Je Black Island?

Black Island je prepoznavna znamka na področju vodnih športov, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo izdelave in oblikovanja športne opreme. Njihovi izdelki, ki združujejo funkcionalnost, trpežnost in estetiko, so hitro pridobili široko prepoznavnost med entuziasti vodnih športov.

Izdelki Znamke Black Island

Znamka Black Island ponuja raznoliko paleto izdelkov za vse vrste vodnih športov. Njihova ponudba obsega vse od plavalnih oblek, ki so izdelane iz najkakovostnejših materialov, do visoko učinkovitih desk za deskanje, ki so oblikovane z najnovejšimi tehnološkimi pristopi.

Kakovost in Inovativnost Black Island

Ena od ključnih prednosti znamke Black Island je njihova neprestana zavezanost kakovosti in inovacijam. Njihovi izdelki ne le izpolnjujejo, temveč pogosto presegajo pričakovanja uporabnikov. Poudarek na inovativnosti se kaže tudi v stalnem iskanju novih rešitev in tehnoloških pristopov, ki lahko izboljšajo učinkovitost in udobje uporabe njihovih izdelkov.

Black Island in Ljubitelji Vodnih Športov

Zahvaljujoč svoji kakovosti in raznolikosti, je znamka Black Island pridobila veliko število zvestih uporabnikov. Ljubitelji vodnih športov po vsem svetu cenijo njihovo zanesljivost, funkcionalnost in izjemno oblikovanje.