Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Zaloga
Zaloga

Bayard

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Bayard

https://kmc.si/bayard

BAYARD Čelade: Varne in Kvalitetne Čelade za Vse Priložnosti

BAYARD je priznano podjetje, specializirano za proizvodnjo varnih in kvalitetnih čelad za motoriste, kolesarje in druge uporabnike. Podjetje iz Francije ima dolgoletno tradicijo v industriji čelad in je znano po svojih inovativnih izdelkih ter najvišjih standardih varnosti.

Značilnosti BAYARD Čelad

BAYARD čelade so zasnovane z mislijo na varnost, udobje in slog. Vsaka čelada ima svoje edinstvene značilnosti, ki izboljšujejo izkušnjo vožnje in zagotavljajo najvišjo raven varnosti.

Visoka Raven Varnosti

BAYARD čelade izpolnjujejo najvišje standarde varnosti, kot so ECE, DOT, SNELL in drugi, ki zagotavljajo, da so čelade testirane in preizkušene na vseh ravneh. Poleg tega uporabljajo vrhunske materiale, kot so ogljikova vlakna, kevlar in steklena vlakna, ki zagotavljajo odpornost in zaščito.

Udobnost in Slog

BAYARD čelade so oblikovane z mislijo na udobje in slog. Nudijo natančno prileganje, mehko notranjost in enostavno uporabo. Poleg tega imajo različne stile in barvne kombinacije, ki ustrezajo različnim okusom in željam.

Inovativna Tehnologija

BAYARD čelade uporabljajo najnovejšo tehnologijo, kot so integrirana sončna očala, Bluetooth komunikacija, hitro odpenjanje in druge funkcije. To izboljšuje uporabniško izkušnjo in zagotavlja bolj prijetno in udobno vožnjo.

Izbira Prave BAYARD Čelade

BAYARD ponuja široko paleto čelad, ki ustrezajo različnim potrebam in željam uporabnikov. Med najbolj priljubljenimi čeladami so Integralne Čelade, Jethelm Čelade, Cross/Enduro Čelade in Otroške Čelade. Vsaka čelada ima svoje značilnosti, ki izboljšujejo udobje in varnost.

Zaključek

BAYARD je odlična izbira za vse, ki iščejo varne, udobne in slogovno dovršene čelade za motociklizem, kolesarstvo in druge dejavnosti. Z dolgoletno tradicijo in najvišjimi standardi varnosti ter inovativnimi tehnologijami je 

BAYARD podjetje, ki mu lahko zaupate. Ne glede na to, ali iščete čelado za svojo naslednjo motoristično avanturo ali za vsakodnevno vožnjo s kolesom, BAYARD ponuja široko paleto čelad, ki združujejo varnost, udobje in slog.

Če iščete varno in kakovostno čelado, je BAYARD zagotovo vreden ogleda. Poleg tega pa vam ponujajo tudi izdelke, ki ustrezajo različnim potrebam in željam. Tako lahko vsak najde čelado, ki je primerna za njegove aktivnosti in stil.

Zakaj Izbrati BAYARD Čelade?

BAYARD ponuja številne prednosti in razlogi, zakaj bi izbrali njihove čelade so:

Visoka raven varnosti

BAYARD čelade so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo maksimalno zaščito pri vsakodnevni vožnji. Poleg tega so vse čelade testirane in certificirane v skladu s standardi varnosti, ki zagotavljajo maksimalno zaščito pri vsakodnevni uporabi.

Udobje in prileganje

BAYARD čelade nudijo natančno prileganje in mehko notranjost, ki zagotavljata udobje in brezskrbno vožnjo. Poleg tega pa so zasnovane za maksimalno zmanjšanje hrupa in vibracij, kar zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo.

Inovativna tehnologija

BAYARD čelade uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja boljšo in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Vgrajeni so Bluetooth komunikatorji, ki omogočajo enostavno povezavo s pametnimi telefoni, integriana sončna očala, ki zagotavljajo dodatno zaščito pred soncem, ter hitro odpenjanje, ki olajša uporabo.

Najbolj Priljubljene BAYARD Čelade

BAYARD ponuja široko paleto čelad, ki ustrezajo različnim potrebam in željam uporabnikov. Med najbolj priljubljenimi čeladami so:

Integralne čelade

Integralne čelade zagotavljajo maksimalno zaščito in so najboljša izbira za voznike motociklov. Ponujajo najboljše razmerje med varnostjo in udobjem.

Jethelm čelade

Jethelm čelade so primerne za kolesarje in voznike skuterjev. So lažje in bolj zračne od integralnih čelad in ponujajo boljšo vidljivost in boljše udobje.

Cross/Enduro čelade

Cross/Enduro čelade so primerne za off-road vožnjo in motokros. So zelo lahke in zračne, ter nudijo dobro zaščito pred udarci in padci.

Otroške čelade

Otroške čelade so posebej zasnovane za najmlajše voznike. Ponujajo maksimalno zaščito in so zasnovane z mislijo na udobje in prileganje.

Zaključek

BAYARD je odlična izbira za vse, ki iščejo varno, kakovostno in udobno čelado. Njihove čelade združujejo najvišjo raven varnosti, udobja in sloga, kar zagotavlja brezskrbno in prijetno vožnjo. Če iščete čelado, ki združuje vse te lastnosti, potem so BAYARD čelade zagotovo vredne ogleda.

Ne glede na to, ali ste navdušen motorist, kolesar ali pa se ukvarjate z drugimi dejavnostmi, ki zahtevajo uporabo čelade, so BAYARD čelade prava izbira za vas. Pridobite si varno, udobno in stilsko dovršeno čelado ter uživajte v brezskrbni vožnji.