Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana
Filtri produktov
Zaloga
Zaloga

Z1R

V tej kategoriji ni nobenih proizvodov

Z1R

Izjemna kakovost in stil z motoristično blagovno znamko Z1R

Z1R: Vaš zaveznik za varno in udobno vožnjo

Pri Z1R smo predani temu, da je vaša motoristična vožnja odlična. Ne glede na to, ali ste ljubitelj ulic, umazanije ali snega, nudimo celotno linijo učinkovitih čelad in oblačil, ki združujejo kakovost, resnično vrednost, odličen stil ter najboljše možne materiale in izdelavo. Naše izdelke nenehno testiramo in izpopolnjujemo, saj se zavedamo, kako pomembna je prava oprema za varno in udobno vožnjo.

Predanost inovacijam in varnosti

Z1R je blagovna znamka, ki ne sklepa kompromisov. Od leta 1995 zagotavljamo izdelke, ki odsevajo dediščino našega športa, hkrati pa se osredotočamo na napredek in inovacije. Naša razvojna ekipa je vedno na tekočem s trenutnimi trendi in tehnologijo, kar nam omogoča ponuditi izdelke, ki so v skladu z najbolj priznanimi varnostnimi standardi v panogi. Pri nas nikoli ne ogrožamo varnosti zaradi stila.

Gradimo zaupanje in trajne odnose

Vaše zaupanje v naše izdelke je naše največje priznanje. Zavezujemo se, da bomo to zaupanje zaslužili vsak dan, na vsaki vožnji. Veselimo se vaših povratnih informacij in mnenj o naših izdelkih in oblačilih, saj želimo vzpostaviti trajen odnos z vami – deliti vašo strast do jahanja.

Oglejte si našo trenutno linijo izdelkov in oblačil. Veselimo se vaših povratnih informacij in upanja, da bomo z vami vzpostavili trajen odnos - delili vašo strast do jahanja. Za Z1R je vsak motorist družinski član, ki ga je treba ceniti, varovati in spoštovati.